Uittip

COCKTAILS DRINKEN BIJ TER MARCH & CO BLOEMENMARKT

Boetiekburgerrestaurant Ter Marsch & Co ken je misschien van de awardwinnende burgers en friet. Maar wist je dat de vestiging in Amsterdam centrum (in het NH hotel) ook een fantastische cocktailbar heeft? Vanaf heden is de cocktailbar van Ter Marsch & Co op de hoek van de Bloemenmarkt in Amsterdam weer open. Zeker een tip voor op je post-corona uitgaanslijst. De cocktailbar die, hoe kan het ook anders, geïnspireerd is op bloemen en botanica, is alleen al een bezoek waard om omwille van het interieur. We beloven je een overdaad aan kleur, genoeg Instagramwaardige hoekjes en humor! Bij Ter Marsch & Co serveren ze een ruime keuze aan originals, classics en Tiki’s. De absolute must try is de Tease Me, het nichtje van de klassieke Pornstar Martini.

Neem plaats aan de ronde eilandbar van Ter Marsch & Co en de shakers vragen je ‘waar je zin in hebt’. Er is bij ter Marsch & Co op de cocktailkaart genoeg keuze voor iedere liefhebber. Maar heb je zin in iets anders, dan vraag je mastershaker Leon Tolhuis gewoon om iets voor je te maken. De cocktailkaart is samengesteld en geïnspireerde met een voor elke cocktail een bloem in de hoofdrol. Tiki’s spelen een hoofdrol, veel smaak, tonen van fruit, levendige kleuren en een lust voor het oog door de uitbundige glazen.

TREK GEKREGEN 

Naast een borrelkaart kun je bij Ter Marsch & Co voor, tijdens of na de borrel ook dineren. Ter Marsch & Co begon in 2014 met een simpele missie: ‘één ding doen en dat uitzonderlijk goed te doen’. Het bedrijf is gespecialiseerd in het serveren van awardwinnende hamburgers en de lekkerste frietjes in een eclectische sfeer geschikt voor zowel burgerliefhebbers als fijnproevers. De Koreaanse Gojira-burger van Ter Marsch & Co won meerdere awards, waaronder Beste Burger van Nederland, en staat uiteraard op de kaart. Ook de friet van Ter Marsch & Co, bekroond tot het beste frietje van Nederland, is een absolute must order.

LEKKER CENTRAAL 

Ter Marsch & Co kun je vinden middenin Amsterdam centrum. Tegenover Pathé de Munt en om de hoek van de  Reguliersdwarsstraat en club Nyx. Van donderdag tot en met zondag kun je van 12 uur tot laat cocktails drinken bij Ter Marsch & Co.