de leukste adressen on te eten met jouw valentijn

all for love

De leukste adressen om te eten met jouw Valentijn

Valentine’s day is around the corner… De dag dat we allemaal wat liever voor elkaar mogen zijn én onze geliefde mogen verrassen. Wat staat er dit jaar op jullie planning? Mocht je nog wat inspiratie kunnen gebruiken voor 14 februari, dan is hier: het lijstje met de leukste adressen om te dineren met Valentijnsdag.

Izakaya

Ben jij of je date helemaal gek van de Japanese keuken? Zorg dan vooral dat je op 14 februari een plekje reserveert bij deze populaire hotspot in de Amsterdamse Pijp. In deze Japanse pub, ontbreekt het je aan niks. Speciaal voor deze avond heeft de chef een 7-gangenmenu samengesteld, die je hartje nog meer sneller laat kloppen. Terwijl deze spectaculaire gerechten worden uitgeserveerd, shaken de elegante barmannen de volgende cocktail voor je klaar. Bemachtig jij een plekje?

https://www.instagram.com/p/B6xciV1AIua/

Ter Marsch & Co

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst: Ter Marsch & Co is namelijk uitgeroepen tot restaurant met én het lekkerste frietje, én de lekkerste hamburger! Deze móét je toch proeven? En hoe leuk als dat kan in gezelschap van jouw Valentijn! Sharing is caring!

https://www.instagram.com/p/B5E_h6aFRxg/

Moon

Een van onze favorieten: Moon! Op de negentiende verdieping in de Adam Toren vind je het ronddraaiende restaurant. Je geniet van uitzicht over heel Amsterdam én van de culinaire keuken. Ga voor het menu met bijpassende wijnen en geniet van je geliefde en de view!

https://www.instagram.com/p/B2n0d4UFMFb/

The Duchess

Is jouw date een zoetekauw en scoor je extra punten met chocolade? Neem hem of haar dan vooral mee naar THE DUCHESS. Vanaf maandag 10 februari tot en met zondag 16 februari serveert deze adelijke hotspot een Valentine Afternoon Tea. Zilveren etagères vol met allerlei verschillende soorten hartige en zoetige creaties. Is dat nog niet genoeg? Bestel dan op vrijdag 14 februari de populaire Chocolate Explosion. Na het toevoegen van de spectaculaire stikstof, verandert deze voor één keer in een roze feestje op je bord. 

https://www.instagram.com/p/B7WZ0YkBJgv/

Wijmpje Beukers

Culinair genieten maar wél in informele sfeer? Echt. Ga. Naar. Wijmpje. Beukers. Je vindt het restaurant in De Pijp in Amsterdam. Bij binnenkomst lijkt het net of je de woonkamer binnenstapt van vrienden, zeker door het hartelijke ontvangst van eigenaar Maarten. Reserveren kan niet, dus even wachten zal moeten, maar dat is niet erg in goed gezelschap!

https://www.instagram.com/p/B7N7DSrlHBV/