wine time

Dé nieuwe hotspot voor wijnliefhebbers

Blijdorp is binnenkort een wijnhotspot rijker! In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept, waarbij je je eigen wijn kan tappen. Zowel gezellige borrelaars als echte wijnkenners kunnen genieten van meer dan zeventig heerlijke wijnen. Wijnen, wijnen, wijnen!

Walsjérôt bevindt zich in één van de hipste wijken van Rotterdam. Bij binnenkomst krijg je een kaartje waarop je een zelfgekozen bedrag zet. Met je opgeladen pas kan je door naar de echte eyecatcher van Walsjérôt: de tapwand. Je tapt er meer dan zeventig wijnen van over de hele wereld – wit, rood en rosé. Houd je pasje voor één van de wijntaps en kies hoe veel wijn je wil. Eerst een slokje proeven, een half glas of een lekker glas tot de rand vol. De keuze is aan jou! Bij elke wijn hangt een kaartje met een beschrijving van het type druif, de herkomst en de smaak. Ook voorziet de sommelier je graag van advies voor de meest bijzondere wijnen.

Lekkere trek

Wie wijn zegt, zegt kaas en dus is er natuurlijk ook aan eten gedacht. Stel je eigen kaasplateau samen of maak je borrel compleet met flammküchen of een charcuterieplank. Uiteraard staan er op de menukaart ook heerlijke oesters die perfect passen bij de mousserende wijnen of kies voor de vega rodebietencouscous.