Let’s cocktail
De perfecte cocktails voor de feestdagen
We spenderen deze maanden extra veel tijd binnen en een drankje op de bank smaakt dus lekkerder dan ooit. Dit is hét moment om je cocktail-skills naar een hoger level te brengen. Ben je zelf niet de meest flamboyante bartender, maar wil je toch genieten van heerlijke cocktails? Hier delen wij twee cocktailrecepten, speciaal voor the holiday season.
De cocktails maak je met Johnnie Walker Highball. Ze zijn lekker en simpel om zelf te maken én een klassieker die ongetwijfeld een indruk achterlaat met zijn verfrissende en gevarieerde smaak. ’s Werelds nummer één Schotse whisky bestaat dit jaar 200 jaar en dit vieren ze met een lancering van een aantal exclusieve flessen. De iconische rode, gouden en zwarte limited edition-flessen zijn een waar collectors item en een eye-catching toevoeging aan elke drankkast. De flessen zijn dus het perfecte kerstcadeau én geven een verrassende twist aan een cocktail.
JOHNNIE & GINGERBREAD
Ingrediënten
- 50 ml Johnnie Walker Gold Label
- 20 ml peperkoeksiroop
- 10 ml citroensap
- 150 ml bruisend appelsap
- Kaneelstokje en kardemomzaadjes
Bereiding
Vul een highball-glas met ijsblokjes. Voeg Johnnie Walker Gold Label, de peperkoeksiroop en het citroensap toe en meng het zorgvuldig. Vul aan met het bruisende appelsap. Voor de finishing touch: werk het glas af met een kaneelstokje en kardemomzaadjes.
JOHNNIE’S WINTER WALK
Ingrediënten
- 50 ml Johnnie Walker Black Label
- 15 ml siroop van tonkabonen
- 10 ml citroensap
- 150 ml limonade van bittere sinaasappel
- Schijfjes sinaasappel en steranijs
Bereiding
Vul een highball-glas met ijsblokjes. Voeg Johnnie Walker Black Label, de siroop van tonkabonen en het citroensap toe en meng het zorgvuldig. Vul aan met de limonade van bittere sinaasappel. Voor de finishing touch: Werk het glas af met een schijfje sinaasappel en steranijs. Geniet van de highball, cheers!