pop-up store Amsterdam

SunDaze

Dit weekend, 6 en 7 juli, opent de pop-up store van het merk SunDaze aan de Eerste Oosterparkstraat 50 in Amsterdam: Amsterdam Pop Up Store – SunDaze Surf. Dit is de eerste keer dat ze een pop-up store openen in Nederland, en een weekend lang kunnen dus alle beach babes hun favoriete (surf)pakkie scoren. 

Elk bedrijf begint met een goed idee en dit (merk) idee bedacht Manon toen ze op Bali woonde: ‘Ik ging graag surfen maar had geen plek om mijn scooter sleutel te bewaren als ik in het water was. Ik dacht zoiets wel te kunnen kopen op Bali, dus ging ik op zoek naar een surfpak van hoge kwaliteit, met een leuk printje en een sleutelvakje. Duurzaamheid vind ik erg belangrijk, dus ik wilde graag iets kopen dat gemaakt was van gerecycled nylon. Je raadt het al: ik kon het niet vinden! Toen ontstond het idee om het zelf te maken. Wetsuits en mannenzwembroeken hebben een sleutelvakje, dus waarom zouden dames-surfpakken dat dan niet hebben?´

In september 2022 is Sundaze begonnen met de online verkoop en inmiddels verkopen ze nu naast online ook bij zeven winkels in Indonesië, Amerika en Japan. Ze groeien hard, krijgen dagelijks bestellingen en organiseren binnenkort onze eerste pop-up store in Amsterdam. 

SunDaze is meer dan alleen een surfmerk, het is een community. Zo hebben zij een groepschat op Instagram, ze vragen elkaar daar advies, delen surftips en gaan samen surfen.