Let's order

De populairste gerechten van restaurant No Rules

Is het maken van keuzes niet aan jou besteed en zie je het liefst wél je hele keukentafel vol verschillende mouth-watering gerechten? En ben je wel in voor een goed gevulde shared dining box met voor ieder wat wils? Dan is de ‘No Rules Experience Box’ misschien iets voor jou. Een heerlijke foodbox met de populairste gerechten van Restaurant & Bar No Rules.

De No Rules Experience Box bevat alles waar het Amsterdamse restaurant voor staat. Populaire succesnummers – van voor- tot nagerecht –, maar dan van hoge kwaliteit en met een typische No Rules-twist. Het is allemaal net iets eigenzinniger en wat meer high-end. Zo vind je onder andere in de box een ‘Pizza Boerenkool’ met salsiccia, witlof- en boerenkoolchips, burrata met gerookte amandel, gepekelde zeebaars met tijgermelk en Thaise Yoghurt en een tartelette. Maar ook een homemade Arancello en de ingrediënten voor twee frisse cocktails die je thuis zelf kunt afmaken. Zo tover je binnen een handomdraai je keukentafel om tot een ware restaurant setting – met alles erop en eraan.

Bij Restaurant & Bar No Rules – te vinden in De Pijp op het Marie Heinekenplein – hebben ze niet zoveel met voorgekauwde regeltjes. Dus worden herkenbare klassiekers voorzien van een echte No Rules stempel en is alles net wat anders dan dat je in eerste instantie verwacht. Hier begin je de avond met oesters, laat je verschillende voorgerechten aanrukken, deel je een pizza, top je af met een dessert en ga je met een cocktail in de hand door tot in de late uurtjes. En deze ervaring kun je dus nu ook in huis halen met de foodbox.

De No Rules Experience Box is te bestellen voor € 44,50 per persoon. De box is goed gevuld en dus ideaal om met zijn tweeën te delen. Ook vind je in de box een begeleidende brief die je precies vertelt hoe je de gerechten thuis afmaakt. No Rules is elke donderdag t/m zondag open voor delivery en take-away. Ook bezorgt het restaurant de Experience Box binnen Amsterdam en vanaf de eerste week van maart komen daar nog een aantal buursteden bij.

Liever alleen een van die unieke pizza’s bestellen? Dat kan natuurlijk ook nog steeds. Ook via Uber Eats en Deliveroo!