Soirées Septembre

Dineren in adellijke sferen bij Kasteel de Haar

OP 27 EN 28 SEPTEMBER GEBEURT ER IETS UITZONDERLIJKS BIJ KASTEEL DE HAAR: DE SOIRÉES SEPTEMBRE. TWEE BUITENGEWONE AVONDEN VAN EXCLUSIEF DINEREN IN DIT IMPOSANTE KASTEEL. EEN UNIEKE EN ONVERGETELIJKE BELEVING VOOR WIE TICKETS WEET TE BEMACHTIGEN.

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, bieden de Soirées Septembre weer een bijzonder avondvullend programma. Geniet van een luxe diner met verrassende omlijsting in de betoverende Main Hall van het kasteel. Met de adellijke weelde van destijds in een modern jasje. 

DE TRADITIE VAN ADELLIJKE GASTVRIJHEID

Rond 1900 kwam op Kasteel de Haar de zogenoemde ‘septembertraditie’ op gang.  Baron en barones Van Zuylen van Nijevelt – De Rothschild nodigden ieder jaar in september vele voorname gasten uit voor een verblijf op hun kasteel. Onder hen bevonden zich leden van koninklijke families, Europese adel, bankiers, filmsterren en politici. Ze genoten van grootse diners en mondaine feestavonden en het ontbrak de gasten aan niets! 

Meer dan een eeuw lang was Kasteel de Haar ieder jaar in september het toneel van dit ‘grandioze verpozen’. Met de Soirées Septembre laat Kasteel de Haar dit jaar in september deze rijke traditie herleven. Een unieke gelegenheid om te ervaren hoe het was om te gast te zijn bij de baron en barones!

TICKETS BOEKEN VOOR DEZE BIJZONDERE BELEVING

Maak ook onvergetelijke herinneringen en boek je tickets voor 27 of 28 september. De eerste editie van de Soirées Septembre was binnen een paar weken uitverkocht. Ga voor alle details en tickets naar soireesseptembre.nl.