NENI’s Summer Terrace

Een stukje Méditerranée in onze hoofdstad

NENI Amsterdam opent een nieuw zomers terras! Ontsnap deze zomer aan de stad en geniet van een echte Mediterrane oase in Zuid. Loungen met een verfrissende cocktail in je hand, een tafel vol overheerlijke mezze’s en heerlijk zonnestralen op je gezicht. De zomer vieren doe je vanaf nu bij NENI, dat zijn nieuwe uitgebreide ‘NENI’s Summer Terrace’ heeft geopend bij het Olympisch Stadion. Let the summer begin!

Het zomerse terras brengt een stukje Méditerranée naar Amsterdam-Zuid en creëert daarmee een echte stadse oase waar de zomer maximaal gevierd wordt. De zwoele gezelligheid, uitnodigende plekjes en zomerse sfeer: alles zorgt voor spontaan opborrelende vakantiekriebels. Een echte eyecatcher is de enorme gele container. Hier worden met veel passie en zuiders temperament verfrissende drankjes en zomerse cocktails bereid, waaronder drie verschillende sangria’s, de ‘Sunny Mary’ met gazpacho en de non-alcoholische ‘Coconut Chai’.

Mezze & Pizza

Het NENI-menu staat uiteraard ook weer vol lekkers voor de lunch, als aperitief of voor het diner. In de avond kan je genieten van het nieuwe concept ‘Mezze & Pizza’, dat alleen op het terras te verkrijgen is. Koude mezze’s als de ‘Fattoush Salad’ en ‘Labaneh’ worden afgewisseld met de populaire focaccia pizza’s (ook vegetarisch). Sharing is caring, daarom is het ‘Mezze & Pizza’-menu ook te bestellen vanaf 2 personen voor € 22,50 p.p.

Het terras ligt op een toplocatie mét de hele dag zon – vanaf het eerste boozeless drankje tot het laatste glas wijn. Dankzij NENI is het zonnige Zuiden even heel dichtbij; in eigen land vakantie vieren op het Summer Terrace is dan ook totaal geen straf.

NENI’s Summer Terrace is – wanneer het weer het toelaat – geopend van 12.00 tot 00:00 uur. Reserveren kan via deze link.