Food tip

Food court de Pijp

Amsterdamse foodies opgelet! The Breda Group is gestart met Food Court De Pijp: een mini-food court vanuit een kraampje voor de deur van Maris Piper in De Pijp! Hier wordt het allerlekkerste eten van verschillende restaurants van The Breda Group verkocht voor take away en delivery. Ideaal als je even geen zin hebt om zelf in de keuken te staan én je steunt de lokale horeca!

Píta uit de Foodhallen is tijdelijk verplaatst naar Maris Piper’s foodkraam, waar ze ook de nieuwe concepten Maris Piper Frituur en The Noodle Shop beginnen. Er is voor ieder wat wils! Van een lekker frietje met mayo of stoofvlees tot een culinair diner met Maris Piper’s beroemde beef Wellington. Het menu van Maris Piper heeft een aantal heerlijke voorgerechten, zoals de artisjok van de barbecue, steak tartaar of een portie Joselito-ham. De hoofdgerechten zijn perfect om thuis op te warmen: asperges flamande of gebarbecuede bloemkool. Ben je niet zo’n ster in de keuken? Geen paniek, er wordt een bereidingsomschrijving bij je bestelling toegevoegd met handige kooktips en -tricks.

Het nieuwe concept Maris Piper Frituur heeft heerlijke friet uit ossenwit en een ruim assortiment sauzen. Het frietje stoofvlees is favoriet van velen! Ook kunnen we genieten van Holtkamp-kroketten en de frikandel. Zin in iets Aziatisch? De Chinese Dan Dan Noodles van The Noodle Shop worden à la minute bereid. Of kies voor een heerlijke oosterse pita met falafel, chicken katsu of köfteburger bij Píta.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via een online app van Niql.io, waar je zelf de afhaaltijd bepaalt. Ook zijn de heerlijke gerechten te bestellen via Deliveroo.