Amsterdam

George opent Georgio’s Café

Georgio’s Café is geopend aan de Stadhouderskade in Amsterdam. Het overheerlijke Italiaanse restaurant serveert simpele, maar overheerlijke gerechten geserveerd in een stijlvolle setting van topchef Fabrizio Pinna.

De keuken wordt geleid door chef Fabrizio Pinna, Voorheen werkte hij bij het restaurant Mario in Neck dat meerdere keren werd verkozen tot beste Italiaan van Nederland. Hij verruilde het restaurant in Noord-Holland voor deze nieuwe uitdaging in Amsterdam. De liefde voor koken ontstond bij Fabrizio al op jonge leeftijd, die geboren en getogen is op Sardinië. “Als klein jongetje vond ik het heerlijk om mijn nonnate helpen in de keuken. Ik heb mooie herinneringen aan hoe we met de hele familie aan tafel zaten om van haar pure gerechten te genieten en ook de buren schoven maar al te graag aan. Dat gevoel wil ik overbrengen aan de gasten van Georgio’s Café.”

Het design

Authentiek, toegankelijk en vooral heerlijke gerechten uit de pure Italiaanse keuken: dat is Georgio’s. Met houten tafels, rood -wit linnen, vintage foto’s aan de muur, een marmeren vloer en een prachtige bar is Georgio’s Café een verfrissend en verleidelijk adres in Amsterdam waar je heerlijk kunt genieten. Ontwerpbureau Framework tekende voor het interieur. Zij vonden het vooral belangrijk om de gasten een gevoel te geven alsof ze Little Italy uit de jaren ’50 instappen.

Locatie en openingstijden

Georgio’s Café ligt in het mooie Fashion & Museum district in Amsterdam, op een steenworp afstand van één van de leukste wijken van de stad: de Helmersbuurt in West. Georgio’s is zeven dagen per week geopend voor brunch, lunch en diner. Op de lunchkaart staan ook George klassiekers zoals Eggs Georgette en Bavette Steak.

Georgio’s Café is de beste plek om heerlijk te eten en gezellig bij te kletsen met je vriendinnen!