LAncering LA

JEREMY SCOTT CAR COLLECTIE

Op 5 juni in Los Angeles organiseerde CYBEX een speciaal evenement bij Mel’s Drive-In in West Hollywood om de lancering van de nieuwe Jeremy Scott Car Collectie te vieren, de nieuwste samenwerking met de iconische modeontwerper geïnspireerd op de essentie van de Amerikaanse popcultuur.

Stel je een gezin voor dat rondrijdt in een auto uit de jaren ’50 en overal de aandacht trekt met zijn gestroomlijnde ontwerp, opvallende chroomaccenten en levendige turquoise kleur. Jeremy Scott heeft deze retro-elementen opnieuw ontworpen om de Car Collection tot leven te brengen. Van stijlvolle kinderwagens tot elegante autostoeltjes en de hipste accessoires, deze collectie zorgt voor de ultieme wow-factor door Amerikaanse nostalgie te combineren met innovatieve mode.

Geïnspireerd door de essentie van de Amerikaanse popcultuur, straalt elk detail van deze fashioncollectie een iconische retro charme uit. Denk aan ouderwetse drive-ins en diners, waar serveersters op rolschaatsen tussen de tafels door glijden en jukeboxmelodieën door de lucht klinken, te midden van kleurrijk, vintage-geïnspireerd decor.

Het evenement haalde inspiratie uit de details van deze collectie en bracht een iconische retro-charme tot leven, geïnspireerd op ouderwetse drive-ins en diners, waar serveersters op rolschaatsen tussen de booths gleden en jukeboxmuziek de lucht vulde te midden van kleurrijk levendige, vintage geïnspireerde decoraties.

Onder de aanwezigen waren Ashley Tisdale, Ashley Benson, Jenna Dewan, Josephine Skriver, Jasmine Tookes, Julie Sariñana, Rocky Barnes, Mario en Courtney Lopez, Hilary Rhoda, Amanda Steele, Ashley Greene Khoury, Dree Hemingway, Kaitlynn Carter, Dani Michelle, Stassi Schroeder, Gigi Goode en Symone.