CHANDON Garden Spritz

Het perfecte drankje voor de zomer!

Dat we van een lekker bubbeltje houden – anywhere, anytime – hoeven we niet uit te leggen. Deze zomer kunnen we genieten van een nieuwe, zeer verrassende variant waar je absoluut van gaat genieten. Moët Hennessy komt namelijk met een buitengewoon heerlijke nieuwe mousserende wijn die perfect is voor de zomer: CHANDON Garden Spritz!

Deze mousserende wijn heeft een speciale twist: hij bestaat namelijk voor een deel uit sinaasappellikeur, gemaakt van lokale Argentijnse sinaasappels, kruiden en specerijen zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Neem een slok en je proeft heerlijk fruitige, bloemige en kruidige aroma’s. Ook heeft ie door de sinaasappel een klein bittertje. Het kruidig karakter in combinatie met mooie citrustonen brengen de zoetheid van dit drankje perfect in balans.

CHANDON Garden Spritz

De aromatische en verfrissende sinaasappelbitters zijn gemaakt van perfect rijpe Valencia sinaasappels. Ze worden gekweekt op een pesticiden-vrije, duurzame boerderij in Entre Rios, in het noordoosten van Argentinië, die al drie generaties door een familie wordt gerund. CHANDON schilt de sinaasappels, droogt een deel en voegt gedroogde en verse sinaasappelschillen toe aan de blend. De schillen worden gemacereerd in druivenbrandewijn, samen met een selectie van kruiden en specerijen van de beste terroirs. Het resultaat is een heerlijke bittere sinaasappellikeur. Eenmaal gemengd met CHANDON’S mousserende wijn is daar CHANDON Garden Spritz.

Het mooie is ook dat CHANDON de natuur naar de wereld van de spritz brengt. In geen enkel stadium van de productie worden kunstmatige smaak- of kleurstoffen gebruikt. De sinaasappellikeur wordt bewust gemaakt met de helft van de suiker van andere spritz-merken, zo is het natuurlijk én lekker!

RECEPT

Schenk CHANDON Garden Spritz in een groot glas. Voeg drie à vier ijsblokjes toe. Garneer met rozemarijn en gedroogde sinaasappelschijf.

  • 180ml CHANDON Garden Spritz
  • 3 ijsblokjes
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 (gedroogd) schijfje sinaasappel

CHANDON Garden Spritz is heerlijk te combineren met pittig Aziatisch eten, sushi en sashimi, oude cheddarkaas, gedroogd exotisch fruit en noten.

Cheers! Bruisend de zomer tegemoet!