Ideaal

De Snelle Gezinskrat

Wat eten we vandaag? Het kan een hele klus zijn om elke dag een lekker maar wel verantwoord avondmaal te serveren dat ook nog eens de hele familie lekker vind. Dus in plaats van naar de groenteboer gaan, de slager, de markt en de natuurwinkel brengt de krat jou al dit gewoon naar je voordeur. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over een gezond avondmaal als je onverwacht in de file staat of je vergadering uitloopt! Handig toch?

Je krijgt drie gezonde, lekkere en kindvriendelijke maaltijden voor het hele gezin bij je thuisbezorgd in een kratje. De nieuwe Snelle Gezinskrat is alles wat je zoekt voor grote en kleine mensen: de ingrediënten zijn uit het seizoen, komen uit ons eigen kikkerlandje en zijn vaak biologisch. Ze bevatten geen onnodig verpakkingsmateriaal en worden elke week bij je thuisbezorgd zodat jij zonder stress gelijk aan de kook kunt.

De Snelle Gezinskrat wordt op maandagavond bezorgd. Je kunt De Krat eenmalig bestellen, of als (flexibel) abonnement. Drie volledige maaltijden voor je gezin, afhankelijk van je gezinssamenstelling kost tussen € 68 en € 80 per Snelle Gezinskrat. dekrat.nl