Jim Bakkum bakt

Jim Bakkum lanceert pannenkoeken e-book

It’s time for pancakes, want vandaag is het Nationale Pannenkoekendag! Speciaal voor alle pannenkoekenlovers lanceert Jim Bakkum samen met Nutella®​ het e-book Jim Bakkum bakt. Hierin staan Jims favoriete recepten om Nationale Pannenkoekendag in stijl te vieren en natuurlijk ook daarna te genieten van deze heerlijke recepten.

Nederlanders zijn echte pannenkoekeneters: een op de drie Nederlanders eet minstens eens per maand pannenkoeken. Ook in huize Bakkum zijn ze fan en eten ze meestal op vrijdagmiddag pannenkoeken. Om dat feestje te delen met de rest van Nederland heeft Jim zijn favoriete recepten in een gratis e-book verzameld. In huize Bakkum worden de pannenkoeken volgens traditioneel recept gebakken, maar Jim en zijn vrouw Bettina kiezen ook regelmatig voor een variant met appel of havermout bij het ontbijt. Nutella op je pannenkoek maakt het feest helemaal compleet, volgens Jim. Daarom deelt hij zijn favoriete recepten met de hazelnootpasta als topping of vulling. De recepten variëren van pannenkoeken volgens traditioneel recept tot het inspelen op nieuwe trends met de pancake cereals, oftewel minipannenkoekjes als ontbijtgranen. In een kort interview deelt Jim Bakkum hoe pannenkoeken eten er bij hem thuis uitziet en hoe hij zijn pannenkoek zelf het liefst eet. Ook laat Jim in een kookvideo zie hoe hij een van de recepten bereidt.

“Bij ons thuis bakken we op vrijdagmiddag meestal pannenkoeken als de kids van school komen. Na de schoolweek betekent dit voor de kinderen echt: weekend! Het hoeft voor ons overigens geen speciale dag te zijn om samen lekker te eten. Dat doen we bijvoorbeeld ook wanneer de kids hard hebben gewerkt of als we een leuke dag hebben gehad. Mijn zoon Lux is een echt Nutella-monstertje, dus dit e-book komt recht uit het hart.”

Jim Bakkum

Het e-book Jim Bakkum bakt is gratis te downloaden via deze link.