Insight Beach

Luxe stadsstrand in hartje Eindhoven

Eindhoven is een hotspot rijker: Insight Beach! Het meest luxe stadsstrand van Brabant, in hartje Eindhoven! Geniet de hele zomer van een fijne beach experience op luxe bedjes, terwijl je luistert naar de beste dj’s mét een verfrissend drankje en de lekkerste bites – gemaakt door topchef Pascal Ariëns. Chill, zon, eet en drink alsof je aan de Mediterraanse Zee ligt!

Insight Beach is een blend tussen beroemde clubs als Nikki Beach, Ushuaia en Blue Marlin. Via de website bestel je van tevoren een loungebed of speciale cabana voor twee personen. Je kunt kiezen tussen een middag- of avondticket, maar wie beide dagdelen wil genieten krijgt korting middels een day-ticket. Een fles Moët & Chandon-champagne en een kleine goodiebag zijn on the house.

Op het grote, zonovergoten terras aan het water kun je heerlijk eten. Ook kun je gewoon vanaf je strandbedje eten bestellen. De kaart staat vol bijzondere gerechten van topchef Pascal Ariëns van restaurant By Pascal in Oosterhout. Denk aan verse sushi, de beste oesters en kaviaar, king crab, kreeft of luxe fruits de mer. Uiteraard staan er ook lichte bites op het menu.

Bij elk bedje hangen twee koptelefoons, waarmee je kunt genieten van de lekkerste beats van dj’s als Funkerman, La Fuente, Sidney Samson, Olivier Weiter, Miss Melera, Tom Zeta, Marco V, Ruben Vitalis en Vunzige Deuntjes Soundsystem die live draaien vanaf het terras. Elke dag kent een ander genre en creëert een andere zomerse vibe – gehost in samenwerking met partners als Vunzige Deuntjes, de Vrijdagborrel, Exit, Terug Naar Toen, Rewind, R&B Sunday en Sound-fleet.

Grand Opening Weekend

Speciaal voor de opening heeft Insight Beach vanaf vrijdag 3 juli een weekend lang een speciale line-up en kun je kennismaken met alle luxe faciliteiten, het heerlijke eten en de dj’s. Check de socials en www.insightbeach.nl voor meer info!