haringparty

Maak kans op VIP treatment bij Dé Hilton Haringparty

De haringparty is al jarenlang hét feestje van het jaar, waar de Hollandse Nieuwe wordt geïntroduceerd. Heb jij altijd al bij een beroemde haringparty aanwezig willen zijn? Met de online veiling van het Hilton Amsterdam kan die droom dit jaar zomaar eens uitkomen. En dat op de meest luxe manier, namelijk met VIP-treatment. Hoe, lees je hier.

Het Hilton Amsterdam draagt dit jaar Dé Hilton Haringparty op aan mensen die het door corona extra moeilijk hebben gehad. Daarom organiseert directeur Roberto Payer een unieke ‘Maatje voor een maatje’-veiling voor Stichting Papageno. Deze stichting van Jaap en Aaltje van Zweden zet zich in voor autistische kinderen en jongeren. Stichting Papageno is een onafhankelijke organisatie die zich overal in Nederland inzet voor jongeren en kinderen met autisme. De activiteiten zijn erop gericht om te laten zien waar de mogelijkheden van kinderen en jongeren met autisme liggen en ze uit hun isolement te halen

De veilingstukken zijn uniek en iedereen kan meebieden via deharingparty.onzeveilingonline.nl/. De hoogste bieders krijgen een VIP-treatment tijdens Dé Hilton Haringparty op 15 juni a.s. om 18.00 uur. Deze is exclusiever dan ooit gezien het (beperkte) aantal gasten dat door de coronamaatregelen live aanwezig kan zijn. De veilingstukken zijn speciaal voor Stichting Papageno ontwikkeld en normaal gesproken niet te koop: een tiramisu workshop met de markante Italiaanse Hilton-directeur Roberto Payer, een workshop pasta maken en wijn proeven o.l.v. Executive Chef Franz Conde en een sommelier, een pizza masterclass met een Italiaanse Chef én een overnachting voor twee personen in de John en Yoko suite met een exclusief diner en badjassen met je eigen initialen.

Wie verzekerd wil zijn van een plek bij De Hilton Haringparty kan (ook via de veilingwebsite) voor 99 euro de Limited Skybox Experience kopen voor twee personen. Je krijgt dan van 17.30 – 20.00 uur een luxe kamer tot je beschikking met uitzicht op de tuin, inclusief een Haring Delight Surprise.  De volledige opbrengst van zowel de veiling als Limited Skybox Experience komt ten goede aan Stichting Papageno.