Maaltijdbox

De Krat van Hugo

Tv-kok Hugo Kennis lanceert ‘De Krat van Hugo’: een nieuw soort maaltijdbox speciaal voor een gezellige culinaire avond! Met heerlijke producten en recepten voor borrelhappen én een hoofdgerecht, waar je ook de perfecte wijn direct bij kunt bestellen. Alles wat je nodig hebt voor de perfecte culi-avond bij je thuis!

De Krat van Hugo is een samenwerking tussen de tv-kok en De Krat; een bedrijf dat al 10 jaar duurzame maaltijdboxen maakt in samenwerking met lokale boeren en producenten. Ook Hugo vindt kwalitatief, duurzaam en lokaal koken erg belangrijk. Met zijn eigen moestuin, kas en kippen leeft hij zoveel mogelijk zelfvoorzienend. De groenten in de box zijn altijd in het seizoen, wat wel zo lekker en duurzaam is. Hugo’s droom om een box te ontwikkelen rondom quality time en goed eten met familie en/of vrienden wordt nu werkelijkheid.

“We mogen straks eindelijk weer gezellig borrelen en eten met elkaar. Een beter moment voor de introductie van deze krat hadden we niet kunnen bedenken!”

Tv-kok Hugo Kennis

Zin in een heerlijke borrel en diner bij je thuis mét de lekkerste duurzame, lokale producten? Bestel nu de eerste Krat van Hugo via www.dekratvanhugo.nl. Met deze eerste versie geniet je van de borrelplank, asperges met gegrilde boleten én een bijpassende Limburgse wijn. Ook kun je horen of zien hoe Hugo de gerechten zelf maakt! Er wordt een link meegestuurd met de Krat, om Hugo’s speciale podcast te luisteren of zodat je zijn YouTube-video kunt bekijken.