Night at the Parade

Mini-Paradetent in Zoku Amsterdam

Theaterfestival ‘De Parade’ komt met een unieke samenwerking met het Amsterdamse hotel Zoku. Op zaterdag 21 november worden de Zoku Lofts getransformeerd tot heuse privétheaters voor entertainment dat normaal alleen te zien is op de Parade. Zo kun jij een avond ultiem genieten van dans, theater, muziek én een heerlijk driegangendiner van Parades resident chef Merijn van Berlo.

Het theaterfestival kon deze zomer helaas niet in de welbekende vorm plaatsvinden. Daarom zocht de Parade de connectie met lokale ondernemers en andere culturele instellingen, om samen creatieve initiatieven te bedenken en elkaar te steunen. Voor Zoku is deze samenwerking er één in een grotere reeks. Sinds het begin van de pandemie zijn er samenwerkingen gestart met lokale ondernemers en iconische culturele instellingen, met als thema ‘Better Together’. Bijvoorbeeld een private dining-concept met chef-kok Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS® én een streetfood market met de horecazaken die in de Foodhallen zijn gevestigd.

Tijdens de ‘Night at the Parade’ in Zoku Amsterdam kunnen gasten, geheel coronaproof, in hun eigen Loft genieten van liveoptredens van actrice en zangeres Stephanie Louwrier en van dansgroep LuckyONES. Ook aan lekker eten is gedacht; aan de hand van instructievideo’s kunnen gasten in hun eigen Loft-keuken een heerlijk driegangenmenu bereiden van Parades resident chef – en tevens chefkok van restaurant Choux – Merijn van Berlo. Ideaal voor iedereen die écht toe is aan een avondje (en nachtje) ultiem genieten.

Check livezoku.com/paradeatzoku/ voor alle info!