GARDENRESTAURANT

Nieuw op Ibiza: Restaurant Madunia

Gelegen aan de westkust van Ibiza, waar de adembenemende zonsondergang de ambiance neerzet, opent Madunia op 8 juni haar deuren. De naam Madunia is afgeleid van ‘Mama Dunia’, oftewel Moeder Aarde en weerspiegelt de verbondenheid van het restaurant met de haar omliggende natuur. 

Het gardenrestaurant, gelegen in de heuvels van Cap Negret, biedt een panoramisch uitzicht op de omliggende baai. Het indoor gedeelte heeft een dakterras met een uitzicht op de beroemde zonsondergangen van Ibiza. Een van de meest opmerkelijke aspecten van het ontwerp van het restaurant is de naadloze integratie met het omliggende natuurlijke terrein. De architecten slaagden erin om de uitdagende heuvellocatie in hun voordeel te gebruiken en intieme dinerruimtes op verschillende niveaus te creëren.

LEES OOK: LUNCHEN IN AMSTERDAM? DAT DOE JE HIER!

Executive Chef Ivan Arauz Beusink, voormalig keukenchef van RIJKS, combineert zijn Latijns-Amerikaanse roots met fine dining-technieken. Ivans menu sluit volledig aan bij de Spaanse manier van dineren: samen met vrienden en familie genieten van een tafel vol smaakvolle gerechten. 

Reserveren is vanaf nu mogelijk, Madunia is vanaf 8 juni geopend voor gasten.