FOOD TIP

Online cursus Vleesminderen in 15 dagen

Afgelopen week was het de Nationale Week Zonder Vlees en opende het Week Zonder Vlees pop-uprestaurant. Het wel of geen vlees eten blijkt een populair onderwerp, waar vele meningen over verschillen. Eén ding is zeker: we eten nog steeds te veel vlees in Nederland. Daarom lanceert Isabel Boerdam, initiatiefnemer van de Nationale Week Zonder Vlees, haar eigen social media-cursus: Vleesminderen in 15 dagen. Speciaal voor degenen die hun vleesconsumptie willen veranderen én ideaal om vanuit huis te volgen!

Onderzoek van de Stichting Nationale Week Zonder Vlees laat zien dat deelnemers de Week Zonder Vlees positief hebben ervaren en gemotiveerd zijn om blijvend aan de slag te gaan met hun verminderde vleesconsumptie. Ook blijkt dat veel mensen de kennis missen van het vegetarische supermarktaanbod en enige keukeninspiratie. Met de online cursus word je meegenomen in de vegetarische keuken. Door middel van video’s leert Isabel je alles wat zij in 20 jaar heeft ontdekt over vegetarisch eten en hoe lekker het kan zijn, om blijvend het eetgedrag te veranderen. Zo kun je je thuistijd goed gebruiken én je vega-kookskills verbeteren! Een win-win dus.

De online cursus volg je in een besloten Facebook- of Instagramgroep en is op je eigen tempo te volgen. Je betaalt €14,99 voor exclusieve toegang. Hiervoor krijg je o.a. 25 korte video’s, 7 recepten met vele variaties, 5 opdrachten en een e-book. Ook word je je persoonlijk begeleid via social media en e-mail, waar je met al je vega-vragen terecht kunt.

Ben je enthousiast geworden en wil je deelnemen aan de cursus? Hij start voor het eerst op vrijdag 20 maart en later nog op vrijdag 3 april. Check vleesminderen.nl voor meer informatie.