Privé dineren

in één van Amsterdams fijnste Italiaanse restaurants

TOZI heropent haar deuren en biedt nu ook de kans om te komen dineren in privésetting op het terras van de Junior Suite van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam. TOZI, dat in Venetiaans dialect ‘een groep vrienden’ betekent, is een ‘Cicchetti’-restaurant dat geïnspireerd is op de Venetiaanse eetcultuur uit de regio Veneto in Italië. Hier worden gerechten geserveerd met passie en persoonlijkheid.

Italiaanse cicchetti, heerlijke wijnen, uitstekende service en een terras exclusief voor een gezelschap van vier personen. Op 18 juni opende TOZI  twee privéterrassen in samenwerking met Park Plaza Vondelpark, Amsterdam. Een nieuwe en buitengewone setting, met uitzicht over het groen van het Vondelpark en de mooie, karakteristieke Oud-Zuid-straat Koningslaan. Team TOZI heeft twee exclusieve menu’s samengesteld met ‘het beste van TOZI’, zoals TOZI’s signature dishes Tonnarelli “Cacio e Pepe”, Ravioli van Buffalo-ricotta met zwarte truffel, de hele gegrilde zeebaars en de verrukkelijke tiramisu. Verwacht een rijkelijk gevulde tafel, een uitgebreide wijnkaart en een toegewijde gastheer voor de ultieme Italiaanse beleving. Het privéterras kan uitsluitend voor vier personen worden gereserveerd. Om het Italiaanse uitje compleet te maken is het mogelijk om in de aangrenzende Junior Suite te overnachten. Nu open voor reserveringen via https://www.toziamsterdam.nl/amsterdam/private-dining/.

Restaurant & Takeaway

TOZI is dagelijks geopend voor delivery en takeaway. Voor de thuiskoks is er de TOZI Home Cooking Kit, waarbij je de signature dishes van TOZI thuis zelf kan bereiden. De ingrediënten, TOZI-receptuur en de TOZI-playlist worden meegeleverd voor de Italiaanse thuiservaring. Het restaurant heeft haar deuren weer geopend met een aangepaste kaart, waarbij je kunt genieten van het beste van TOZI. Ook is het mogelijk een drankje te nuttigen op het zonnige terras. Naast de signature Barrel-aged Negroni en de Amaro TOZI biedt de bar een keur aan klassieke Italiaanse gins, vermouth en likeuren. De zorgvuldig uitgekozen wijnkaart biedt opties van de beste en gerenommeerde producenten uit Italië.

De uit Rome afkomstige chef-kok Luca De Santis stond als klein jongetje al in de keuken van zijn moeder om haar te helpen bij het bereiden van Italiaanse gerechten:

“Ik wil geen goed restaurant zijn. Ik wil het beste Italiaanse restaurant zijn en steeds blijven innoveren om de beste te blijven”

Leuke feitjes

  • De klassieke Fiat 500 voor de deur van TOZI is een eerbetoon aan de Italiaanse roots van het restaurant
  • In het restaurant kunnen gasten curiosa ontdekken vanuit een typisch Italiaanse woning waaronder familieboeken, traditionele schalen en een elegante vleesmachine om charcuterie te snijden
  • Op het toilet kun je een woordje Italiaans leren
  • TOZI maakt haar eigen signature Barrel-aged Negroni en de Amaro TOZI