FABIENNE CHAPOT

SISTERHOOD, BETTER TOGETHER

Fabienne Chapot is verheugd om de nieuwe Autumn/Winter 2024-collectie, getiteld ‘Sisterhood, Better Together,’ te introduceren. Deze collectie viert de kracht van vrouwelijke verbondenheid en de magie van het samenzijn.

De collectie put inspiratie uit de zorgeloze nostalgie van de jeugd en de diepgaande vriendschappen die in de volwassenheid ontstaan. Sisterhood kan soms door DNA verbonden zijn en soms door keuze. Deze collectie herinnert ons eraan elkaar op te beuren, de unieke eigenschappen die ons onderscheiden te omarmen, en de sterke punten die ons verenigen te vieren. Samen zijn we immers altijd beter.

Statement items en gewaagde prints

De Autumn/Winter 2024-collectie straalt positieve energie uit met stijlen die zelfvertrouwen uitstralen dankzij gewaagde prints, statement jassen, vrouwelijke jurken en opvallende sets. Fabienne Chapot onderscheidt zich met uitgesproken prints en materialen.

Zo is de Shika-jurk versierd met een oversized dahliamotief, terwijl de Darina-jurk een all-over bloemenprint in frisse herfsttinten heeft. De collectie bevat ook neutrale basics om te mixen en matchen, zoals de Carlyne Denim-rok, de warm witte Fiore-blouse en de Biba-pullover. Alledaagse knitwear speelt een prominente rol met het faux angora Kate-vest en het Kim-vest in nylon metallic garen. Het klassiek gestreepte Stine-vest verschijnt door het hele seizoen in verschillende kleuren.

Mix & match

Combineer verschillende stijlen zoals low-key workwear en de faded Lucy Loose Jeans met het Lollipop-vest met retro strepen. Voor een statement look is er de Davis Denim Tweed-blazer, gecombineerd met de bijpassende Thea Tweed-jeans in blauwtinten. Festive essentials maken ook deel uit van de AW24-collectie, zoals de glanzend zwarte Luanna-jurk met een one-shoulder silhouet, of de metallic Lollipop maxi-jurk van stretch lurex voor extra comfort.

B-Corp-certificering

Fabienne Chapot is trots op haar B Corp-certificering en heeft de Autumn/Winter 2024-collectie ontworpen met een focus op milieuvriendelijkheid en verantwoord ondernemen. Vanaf 2024 wordt bijna de helft van alle Fabienne Chapot-stijlen gemaakt van ten minste 50% gecertificeerde biologische, minder milieubelastende of gerecyclede materialen.

Een ode aan verbondenheid

De Sisterhood, Better Together-collectie is een eerbetoon aan vriendinnen die voelen als zussen, de vrouwen die altijd achter je staan en op wie je kunt rekenen voor steun. Het is een speelse herinnering om van elke dag te genieten en de sfeer van het seizoen te omarmen terwijl je samen speciale herinneringen maakt.

Stap deze herfst en winter in stijl met Fabienne Chapot en vier de kracht van sisterhood!