Roberto’s

De pure Italiaanse keuken bij jou thuis

Goed nieuws voor alle Italian food lovers. Vanaf nu zijn de heerlijke gerechten van Executive Chef Franz Conde van het Italiaanse restaurant Roberto’s in het Hilton Amsterdam te bestellen om thuis te bereiden. Speciaal voor deze bijzondere tijd heeft de chef diverse gerechten samengesteld. Geniet van de pure Italiaanse keuken met echte Italiaanse ingrediënten – gewoon aan je eigen keukentafel.

De gerechten zijn door middel van een speciale code en instructievideo heel makkelijk zelf thuis te maken. Het menu biedt keuze uit verschillende voor- en hoofdgerechten. Alle gerechten kunnen individueel of in samenstelling besteld worden – inclusief grissini, Parmezaanse kaas en brood. Kies bijvoorbeeld voor Tortelli di Zucca alla Mantovana – een klassiek gerecht uit Mantova. Het is een heerlijke huisgemaakte pasta gevuld met pompoen, ‘amaretti’-koekjes en Italiaanse mostarda, geserveerd met 24 maanden gerijpte Parmezaan en salie. De ingrediënten worden in makkelijke verpakkingen geleverd en zijn uiteraard dagelijks vers bereid. Maak de avond compleet door de speciaal samengestelde Spotify-playlist aan de zetten. Via een speciale code kan er ook naar gezellige Italiaanse muziek geluisterd worden, zodat jij je heel even in la bella Italia waant.

Ook is er de mogelijkheid de bijzondere delicatesse uit Italië ‘l’oro Tartufo – l’oro bianco a casa’ thuis te kunnen proeven. Dit menu bestaat uit traditionele gerechten, inclusief de mogelijkheid om eigen truffel en truffelschaaf te kopen. Dit is beschikbaar op 21, 22, 28, 29 november en 5, 6 december 2020.

De gerechten kunnen in het Hilton Amsterdam worden opgehaald, Amsterdammers kunnen ook kiezen voor een bezorgoptie. Bestellingen kunnen gemaakt worden via Resengo, per mail via AMSHI_guestrelations@hilton.com en telefonisch via (020) 7109020.