Culinaire hotspot

Taiko Amsterdam opent eerste internationale vestiging

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, opent dit najaar haar eerste internationale vestiging in het Sofitel Dubai Wafi. Het is de eerste keer dat een restaurantconcept van een Nederlandse chef uitbreidt naar het Midden-Oosten. Hiermee keert Schilo terug naar zijn geliefde Dubai, waar hij aan het begin van zijn carrière al culinaire ervaringen opdeed. Een culinaire hotspot tijdens een tripje naar Dubai!

Taiko Dubai biedt dezelfde moderne keuken als Taiko Amsterdam – geïnspireerd door de smaken en texturen van het Verre Oosten. De keuken biedt verrassende, originele gerechten met lokale producten en kruiden voor een sensationeel avontuur voor fijnproevers. Door Schilo’s ervaring met de regio en de lokale keuken, serveert Taiko Dubai regionaal geïnspireerde gerechten met een moderne twist, zoals wagyu biryani en de populaire sashimi van watermeloen. Ook kun je genieten van de kenmerkende Taiko-cocktails en van verschillende bar bites, zoals eersteklas sushi, sashimi, dim sum en de populaire Taiko Fried Chicken.

Ook het kenmerkende strakke decor en de levendige ambiance van het restaurant zullen centraal staan in het Sofitel Dubai Wafi. De donkere reflecterende materialen en gedempte verlichting passen perfect in het ontwerp van het hotel. In de weekenden zullen Taiko’s beroemde live-drumoptredens het diner begeleiden en zullen dj’s een clubachtige sfeer creëren. En top aanvulling op de culinaire scene van Dubai!