asian cuisine

TAIKO OPENT CURIOUS CURRY POP-UP

Goed nieuws voor alle curry lovers: restaurant Taiko begint met een uniek curry pop-up concept. Op veler verzoek van Taiko’s vaste gasten, die de populaire curry’s al een aantal maanden moeten missen, neemt Taiko je nu mee op reis naar Azië met de verschillende beroemde curry’s die Taiko de afgelopen jaren in het restaurant heeft geserveerd. Perfect voor een Asian Night at home!

Een hommage aan de mooie smaken en texturen uit het Verre Oosten, dat is Taiko’s Cuisine van chef Schilo van Coevorden in het Conservatorium hotel. De cuisine is modern-Aziatisch, de uitstraling internationaal en de sfeer ongedwongen ‘Amsterdams’. Dit maakt Taiko al jaren absoluut onweerstaanbaar voor zowel goed ingewijde locals als internationale fijnproevers. Curry’s zijn altijd een essentieel onderdeel geweest van de Taiko-ervaring, als onderdeel van een uitgebreid tasting menu, maar ook van het á la carte menu. Daarom zijn Executive Chef Schilo van Coevorden en zijn team erg blij om dit weer te kunnen delen met iedereen die verlangt naar deze bijzondere smaken.

Op het menu staan vier Thais geïnspireerde curry’s en één Indiase curry. Het menu bevat o.a. een groene curry’s met Wagyu, een gele curry met zeebaars en zelfs een Makhani curry met St. Mary’s Bay kreeft. Alle curry’s worden geserveerd met risottini, naan of krokante pappadum, tafelzuur en mango chutney. Om dit feestmaal af te sluiten staat er ook nog een kokos tapioca pudding als dessert op het menu.

Vanaf 26 februari zijn alle curry gerechten beschikbaar om thuis te laten bezorgen door te bestellen via het platform Thuis Uiteten, maar deze kunnen ook op de dag zelf worden opgehaald bij het Conservatorium hotel via fbreservations@conservatoriumhotel.com of 020-5700000.