NEW IN TOWN

Uteregse gezelligheid bij Meneer Potter

In het voormalig postkantoor in Utrecht, grenzend aan de Neude, is een nieuwe hotspot gevestigd: Meneer Potter. Een stadscafé waar echte ‘Uteregse gezelligheid’ samenkomt en de perfecte plek is voor een borrel, lunch of lekker diner midden in hartje Utrecht!

Meneer Potter is een geboren en getogen Utrechter. Hij is de buurman waar je aanklopt voor een Uteregs bakkie, kort kletspraatje en vertrouwde gezelligheid. Maar hij is ook de conciërge van de stad die Utrecht op zijn duimpje kent en mensen verbindt. Zo spijkert hij je de stadse geschiedenis bij en brengt hij je op de hoogte van de ins en outs over het iconische gebouw. Alleen als je daarop zit te wachten natuurlijk. Rustig ontwaken met een krantje, bijkletsen met een bakkie koffie of borrelend de dag afsluiten. Van ’s morgens tot ’s avonds staat Meneer Potter voor je klaar!

Talkies mocht het menu alvast proeven en was bijzonder blij verrast! Om te beginnen startten we de avond met een lekker cavaatje, waarna het vriendelijke en gastvrije personeel ons heerlijke bites en pintxos serveerden, met o.a garnalen, rund met bosui, steak tartare en makreelrilette. Mmm! Een goede start! Als hoofd aten we de milde groentecurry (verslavend lekker!) en runderentrecôte met bearnaisesaus, groene asperges en aardappeltjes. Alles met zorg en aandacht bereid, een aanrader!

Het interieur voelt huiselijk en warm aan, doordat er vooral gebruik is gemaakt van natuurlijke marmer en hout. De aardse kleuren en gezellige zitjes vormen samen een knus geheel en ondersteunen de ongedwongen sfeer van het café. Een superfijne nieuwkomer waar we op zaten te wachten in Utrecht!

Trouwens, heb je gebrek aan tijd? Meneer Potter heeft ook koffie en lekkernijen to go. De gerechten van het ontbijt-, lunch- en avondmenu worden met passie bereid in de open keuken in het hart van de zaak. Verschillende cuisines krijgen een plekje op de kaart. Denk aan een flammkuchen met Utrechtse kaas en spek, falafelsalade en Indiase groentecurry.

Een bezoek waard!
Potterstraat 3
3512 TA Utrecht
info@vineyardneude.nl
030-2028004
meneerpotter.nl