Kies je stijl!

5x buitenmeubelen

Het vloeiende lijnenspel van de nieuwe collectie COIMBRA rekent subtiel af met recht en hoekig. Teak gecombineerd met gecoat RVS in een open structuur en met oog voor ultiem zitcomfort. COIMBRA is verkrijgbaar als fauteuil, voetenbank en loungesofa.

Outdoor by Westwing Collection

Of ga je voor een mix van navy chic en Hamptons nonchalance? Ontspannen, eten en wellicht zelfs werken in de buitenlucht is waar het de aankomende zomermaanden om draait. Natuurlijke materialen zoals jute en hout zorgen voor een relaxte vibe, opvallende decoratieve kussens creëren een vakantiegevoel en het comfort van de meubels zorgt dat je prettig buiten zit tijdens een lange werkdag.

Intratuin

Word één met de natuur en kies voor stijlvolle tuinsets, kleine plantentafels en andere accessoires zoals lampen gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. 

Rivièra Maison

Beach Club Deluxe is niet zomaar een strandtent, maar een zeer verfijnde beach club waar het je aan niets zal ontbreken. Alles voor die perfecte zomerse stranddag. De inspiratie hiervoor komt van zo’n dag; het is hoog zomer, de zon schijnt fel en de lucht is strakblauw. De setting is licht en fris, net als de kleuren.

IKEA

Of ga je voor de trend-“kleur” van nu voor in de tuin; zwart? Lees hier meer over deze trend!