BOLSIUS

KIEST WEDEROM VOOR DUURZAAM

Kaarsenfabrikant Bolsius bestaat 150 jaar. Dat viert het familiebedrijf uit het Brabantse Schijndel met verschillende nieuwe collecties, waaronder de limited edition wintercollectie True Magic. Net als bij een deel van de zomercollectie van dit jaar heeft Bolsius bij de productie van de feestelijke True Magic-collectie rekening gehouden met mens en natuur. Voor de kaarsen wordt plantaardige wax gebruikt in plaats van palmolie en dierlijke vetten; de geurproducten bevatten natuurlijke extracten.

Deze nieuwe duurzame koers past bij de missie van het familiebedrijf om als marktleider het voortouw te nemen op het gebied van productie en innovatie.

De beweging van een vlammetje, geuren die je aan van alles doen herinneren – al 150 jaar prikkelt Bolsius de zintuigen. Om dit te vieren, heeft Bolsius die magie gevat in de True Magic-feestcollectie. De jubileumcollectie bestaat uit metallic kaarsen, geurkaarsen en geurstokjes met warme, kruidige geuren. Het bijzondere aan deze limited feestcollectie is dat het geur- en decoratieproducten met elkaar combineert. De ‘spicy cinnamon’ geurkaars en -stokjes combineren perfect met de drie soorten feestelijke, rustieke metallic kaarsen. De kaarsen zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten, in de kleuren champagne, goud en zwart.

Het duurzamere assortiment is een mooie aanvulling op jouw interieur tijdens de feestdagen. Ontworpen om je huiskamer te laten sprankelen en een fantastisch cadeautje voor jezelf of aan iedereen die je liefhebt. Prijzen variëren van €3,79,- tot €6,99,- en de collectie is verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Kruidvat en Intratuin.

Nieuwe kleuren rustieke kaarsencollectie 

De nieuwe collectie rustieke kaarsen van Bolsius is geïnspireerd op kleuren en texturen uit de natuur. Gebaseerd op voorspellingen van trendvoorspeller Lideweij Edelkoort en ontwikkeld met productdesigner Lex Pott. Volgens Edelkoort gaan we The Brown Age in waarbij bruin de nieuwe go-to kleur is. Het is een kleur die overal bij past en het beste uit andere kleuren haalt. Ook steekt bruin minder hard af dan zwart.

De kaarsen zijn vanaf deze herfst verkrijgbaar in drie verschillende formaten en bijzondere trendkleuren zoals suede brownhoneycomb yellowsoft pearlmisty pink. Ook deze kaarsen zijn gemaakt met liefde voor mens en planeet, dus zonder palmolie en dierlijk vet maar met plantaardige wax uit Europa en een katoenen lontje. Nóg een pluspunt: de plantaardige wax  zorgt voor een extra lange brandduur!