mr-lexington-min

Interieur-pop-up in Amsterdam

Mr. Lexington

Onze hoofdstad heeft er een nieuwe pop-up store bij: de Lexington Interior pop-up! De winkel in hartje Amsterdam biedt een mix van oude, nieuwe, gekke, antieke en betaalbare items.

De shop is een resultaat van de jarenlange liefde voor interieur van eigenaar Lex Houtenbos. Het is volledig naar de hand van Mr. Lexington ingericht – met zijn gevoel voor kleuren, materialen, vormen en unieke meubels. Als kind droomde Mr. Lexington al van zijn eigen winkel vol bijzondere interieuritems. Tijdens zijn reizen als P.A. kwam hij steeds vaker mooie en unieke items tegen. Zijn gevoel voor interieur heeft Lex nooit los kunnen laten, wat resulteerde in zijn allereerste eigen winkel. Een winkel vol kleur, warmte, luxe en unieke items!

Hoewel er met de winkel een switch gemaakt wordt van zijn P.A.-diensten, is het uitgangspunt van de store hetzelfde: gun jezelf de luxe, geniet van unieke items en laat je adviseren op een toegankelijke manier.

“Gun jezelf Mr. Lexington en krijg meer rust in je leven”

Lex Houtenbos

De pop-up werd 3 maart feestelijk geopend. Voor alle interieurliefhebbers: de Lexingtion Interior-pop-up is geopend tot en met zondag 8 maart 2020, van 10:00 tot 18:00 uur aan de Huidenstraat 13 in Amsterdam.