Designkoelkast

Samsung lanceert nieuwe Limited Edition designsamenwerkingen

Samsung lanceert nieuwe limited edition Bespoke-ontwerpen en heeft de handen ineengeslagen met kunstenaars Thibaud Hérem, Andy Rementer en het Deense lifestyle-merk HAY.  De arty samenwerkingen voor de Bespoke-koelkasten leveren inspirerende ontwerpen voor huishoudelijke apparaten op. Zo tover je je huishoudelijke apparaten binnen no-time om in opvallende designstukken, waarmee je op een nieuwe manier een kunstwerk in huis haalt. Een toffe eyecatcher voor in je keuken!

Thibaud Hérem

Thibaud Hérem is een gepassioneerde Franse illustrator die gebouwen en architectuur schildert met ongelooflijke handgetekende details. Drie, voor Hérem persoonlijk belangrijke, tekeningen sieren de buitenkant van de Bespoke-koelkasten in deze samenwerking. Dit zijn het Chateau de Fontainebleau – voor zijn bijdrage aan de Franse kunst en cultuur, de skyline van Londen – die hij tekende ter herdenking van de 150ste verjaardag van de Londense metro, en de Notre Dame kathedraal in Parijs – die bekendstaat om zijn ongelooflijke architectuur die de eeuwen heeft doorstaan.

Samsung Bespoke x Thibaud Hérem

Andy Rementer

Andy Rementer is een popartiest uit de Verenigde Staten die bekendstaat om zijn direct herkenbare, heldere en kleurrijke popontwerpen uit zijn werk met internationale merken. Rementer heeft drie ontwerpen gemaakt voor de Bespoke-serie: het eerste stuk, ‘Together’, benadrukt diversiteit, multi-etnische communicatie en vrede. Het tweede ontwerp, ‘City’, laat een scène van een bruisende en kleurrijke stad vol beweging en vitaliteit zien. Het derde ontwerp komt uit zijn ‘Portraits’-collectie en vertegenwoordigt de gedachten van mensen over eten en drinken. Het bevat de weemoedige uitdrukking van een persoon die van een drankje geniet.

Samsung Bespoke x Andy Rementer

HAY x Samsung

HAY, opgericht door de gelijknamige creatief directeuren Mette en Rolf Hay, is een Deens lifestyle-merk dat zich inzet voor samenwerking met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld. In deze samenwerking heeft HAY vijf nieuwe kleuren gecreëerd, speciaal voor Samsungs Bespoke-koelkastpanelen, geïnspireerd door de natuur en natuurlijke voedingsingrediënten. De exclusieve kleuren zijn Cream, Squama, Dusty Blueberry, Artichoke en Cabbage.

Samsung Bespoke x HAY