BoxvolBloemen

Versier je interieur met kleurrijke planten en bloemen

Als gevolg van het coronavirus is de internationale bloemen- en plantenhandel helaas tot stilstand gekomen. Veel kwekers zijn zelfs genoodzaakt hun planten en bloemen te vernietigen, omdat de afzetmarkt door de strenge maatregelen in één keer is verdwenen. Dat is natuurlijk zonde van alle prachtige planten en bloemen. Daarom komt BoxvolBloemen met een heel mooi initiatief om kwekers te steunen!

Met de komst van BoxvolBloemen is de tijd, liefde en aandacht die de hardwerkende kwekers in hun planten hebben gestopt niet voor niets geweest. Seizoensplanten krijgen tóch een bestemming en komen terecht in één van de drie verrassingsboxen: de BinnenBox, BuitenBox of Plukbox. Allemaal heel gemakkelijk online te bestellen, waarna ze bij je worden thuisbezorgd óf voor je klaarstaan bij een Pick Up Point.

Nu we veel tijd thuis doorbrengen, kan een touch up van je woonkamer, tuin of balkon een leuke én goede investering zijn. De verschillende boxen geven je de keuze om je interieur iets extra’s te geven – binnen, buiten óf in je keuken! De BinnenBox zit vol hippe kamerplanten en planten met kleurrijke bloemen. De BuitenBox is rijk gevuld met planten voor in de tuin of op je balkon. Voor alle kookliefhebbers die altijd al dromen van een eigen moestuin is er de Plukbox: een box vol met groente-, fruit- en kruidenplanten. Je hebt binnen no time een topinterieur én je steunt de kwekers in tijden van crisis.

Check www.boxvolbloemen.nl voor meer info.