Spring

Zo haal jij het voorjaar in je interieur

Als we naar buiten kijken lijkt het misschien niet zo, maar het voorjaar is in volle gang en hopelijk volgen ook snel die heerlijk zonnige voorjaarsdagen. Dit is hét moment om het voorjaar in huis te halen en je interieur te stylen met toffe items. Wij delen hier de nodige tips.

Bloemen & planten

Bloemen zijn natuurlijk altijd leuk. Ze fleuren je interieur letterlijk direct op. Van verse bloemen tot droogbloemen. Zet ze in een mooie vaas op tafel of dressoir. Een toffe eyecatcher die je interieur gelijk extra sfeervol maakt! Ook kun je buiten naar binnen halen met mooie binnenplanten. Stop je favoriete (binnen)planten in mooie bloempotten en je haalt meteen de lente in huis.

https://www.instagram.com/p/CN-SSrGJoov/
https://www.instagram.com/p/CKytuUvKgVF/

Likje verf

Misschien iets wat niet iedereen durft, maar wel iets met een groots effect. Verf een of meerdere muren in een andere kleur. Van nude kleuren tot pastel of fellere kleuren. Dit geeft gelijk een heel andere look aan je interieur, zonder dat je daar eigenlijk veel voor hoeft te veranderen. En mocht het tóch tegenvallen, dan kan je het zo weer oververven.

Restyle

Bij het restylen van je interieur hoef je niet direct te denken aan nieuwe meubels. Je kunt ook schuiven met je huidige meubels om zo te ontdekken wat voor nieuwe hoekjes en mogelijkheden er zijn. Mocht je toch toe zijn aan nieuwe meubels of decoratie, ga dan eens op zoek naar vintage items. Deze geven je interieur gelijk een unieke, persoonlijke touch.

Lentedecoratie

Tijd voor leuke lentedecoratie! Kussens, vazen, spiegels, you name it. Bij lente decoratie denk je al snel aan zachte pastel- en poedertinten. Kies je voor verschillende materialen, patronen en/of prints. Durf te experimenteren met verschillende stoffen, items en kleuren.

Art

Wanddecoratie geeft je interieur gelijk een heel andere look. Mix en match lijsten in verschillende groottes voor een tof effect. Of kies voor een mooi kunstwerk aan de muur. Met een kleurrijk kunstwerk haal je direct het voorjaar in huis, maar ook minimalistische kunst maakt je interieur helemaal af.

https://www.instagram.com/p/COHktU_jBaq/
https://www.instagram.com/p/CO7aJHRl7Ff/

Opruimen

En misschien wel de belangrijkste tip: opruimen. Heb jij die grote voorjaarsschoonmaak nog steeds op de planning staan, maar heb je er geen tijd voor of helemaal geen zin in? Toch geeft een schoon, opgeruimd huis een heerlijk fris gevoel. En kijk gelijk of je wat spullen weg kan doen of kan verkopen.

Credits hoofdfoto: westwingnow.nl