VOORJAARSKRIEBELS

Bioscooptip: Bed & Breakfast

Bed & Breakfast is de romantische komedie van dit voorjaar. Hoofdpersonage Sarah (Sanne Langelaar) krijgt namelijk niet één, maar twee potentiële lovers op haar pad. De film is vanaf 2 mei te zien in de bioscopen.

Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet deze stadse controlfreak wiens leven aan elkaar hangt van overwerken en afhaalmaaltijden tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer alles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken.

Naast Sanne Langelaar zijn de hoofdrollen in Bed & Breakfast voor Mingus Dagelet en Oscar Aerts. Ook onder andere Liz Snoijink, Margôt Ros, Denise Aznam, Hassan Slaby, Jelka van Houten en Sabri Saad El Hamus zijn in de film te zien.