Samsung The Sero

De allereerste roterende TV

The Sero is meer dan een tv, de roterende tv is speciaal ontworpen voor mobiele content en dus ideaal als je veel video’s op social media kijkt. Het is een nieuw type tv voor de nieuwe media, maar ook traditionele horizontale formaten komen optimaal tot hun recht. Met The Sero brengt Samsung een tv op de markt die je volledig kunt integreren in je individuele levensstijl.

Samsung haakt met The Sero in op de populariteit van videokanalen als YouTube. Net als een smartphone of tablet draait de tv binnen no time van horizontale naar verticale oriëntatie, en omgekeerd. Dus of je nu YouTube, vakantievideo’s, sociale media of traditionele media bekijkt, de weergave op The Sero is altijd optimaal. De tv is uitgerust met 4K QLED-technologie en ook met het geluid zit het helemaal goed. In de voet van The Sero zit een 4.1-kanaals 60 Watt Premium luidspreker, die zorgt voor een krachtig geluid. Hiermee geniet je ook van je favoriete muziek die je afspeelt op de tv. En met Tap View verbind je jouw Galaxy-smartphone eenvoudig met The Sero.

Met The Sero’s Smart Hub heb je snel toegang tot al je content en dankzij de ‘all-in-One floorstand’ kun je de tv neerzetten waar je maar wilt. Ook in off-modus is The Sero een eyecatcher in je interieur, want je hebt de keuze uit een breed scala aan weergavefuncties – van kunstige designs tot de mooiste foto’s!

The Sero is in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €1699. The Sero verplaats je gemakkelijk naar elke ruimte in je interieur, dankzij de speciaal daarvoor ontworpen wielen. En tot en met 27 september krijg je gratis The Sero-wielen (t.w.v. €99) bij aankoop van The Sero. Check www.samsung.com voor meer info!