In stijl en comfort de weg op

De BMW i4: een combinatie van luxe en duurzaamheid

De eerste 100% elektrische Gran Coupé van BMW brengt jou in stijl en comfort, met een bereik tot 590 km, snel van A naar B. De i4 heeft een strak ontwerp, een ruim en luxe interieur en een efficiënte aandrijflijn waarmee je sportief en zuinig de weg op gaat. Inmiddels is de BMW i4-familie uitgebreid met een nieuw lid welke direct beschikbaar is: de BMW i4 eDrive35. Lees hier alle ins en outs van de BMW i4 familie.

Inmiddels is de BMW i4-familie uitgebreid met een nieuw lid: de BMW i4 eDrive35. Net als de andere modellen bevat ook deze variant de vijfde generatie BMW eDrive-technologie. Zo bevat het nieuwe instapmodel een geïntegreerde aandrijfeenheid met 210 kW/286 pk en het maximale koppel van 400 Nm drijft de achteras aan en maakt een acceleratie van 0 naar 100 kilometer per uur mogelijk in slechts 6,0 seconden.

BMW i4 eDrive35

Design

Stap in de BMW i4 en je wordt verwelkomd door een interieur dat een perfecte balans biedt tussen luxe en technologie. De auto biedt plaats aan vijf passagiers en heeft een ruime bagageruimte van 470 tot 1.290 liter. De i4 heeft een nieuw, strak ontwerp met een sportieve uitstraling. Het interieur bevat de nieuwste BMW iDrive, met een volledig digitaal display. Het BMW Curved Display, een gebogen glazen oppervlak dat het 12,3-inch instrumentenpaneel en het 14,9-inch centrale display combineert, is een eyecatcher in het interieur. Dit display is zo geplaatst dat het naar de bestuurder is gericht, waardoor je het display gemakkelijk afleest.

Het exterieur van de BMW i4 heeft blauwe accenten die verwijzen naar de innovaties en ontwikkelingen van BMW. De voorbumper heeft kleine openingen, zoals geïntegreerde Air Curtains die de luchtstroom langs de wielen leiden. De portiergrepen zijn verzonken in de deuren. De lange wielbasis en een vloeiende daklijn zijn het resultaat van de evolutie van de Gran Coupés: een sportieve en elegante uitstraling.

BMW i4 eDrive35

Duurzaamheid en Efficiëntie

De BMW i4 heeft een volledig elektrische aandrijving. Je laadt de auto onderweg met maximaal 180 kW laadvermogen in slechts 32 minuten op van 10% naar 80%. Een opvallend kenmerk van de i4 is het gebruik van extra dunne hoogvoltage-accucellen. Dit zorgt ervoor dat de auto stabiel op de weg ligt en snel wendbaar is. Verder wint de i4 energie terug tijdens het remmen, zorgt de i4 voor extra actieradius en maakt de auto een gemiddeld energieverbruik van minder dan 16,1 tot 18,5 kW/h mogelijk. Duurzaam en in luxe van A naar B!

 BMW i4M50

Technologische Innovaties

Om jou comfy te laten rijden, beschikt de auto over een adaptieve demping en luchtvering aan de achterzijde. Daarbij wordt de besturing nog gemakkelijker door de Dynamic Stability Control (DSC). Dit systeem detecteert wanneer de de wielen bij accelereren een ongelijk toerental hebben. Is dit het geval, dan wordt de motor afgeremd door het toerental te verlagen. De rijstrookassistentie, noodremassistentie en verkeersbordherkenning maken de rit nóg veiliger. Leg vanaf nu jou kilometers af in luxe, duurzaamheid én veiligheid!

De BMW i4 eDrive35 is direct beschikbaar. Ga voor meer informatie naar bmw.nl.