Emily in Paris

Alles wat je kan verwachten van seizoen 4

Zet je schrap voor dé bingemarathon van het jaar: seizoen 4 van Emily in Paris verschijnt très bientôt op Netflix! Na een reeks spannende cliffhangers zal de serie dit keer wederom uitpakken met een mix van liefdesperikelen, intriges en – uiteraard – high fashion. Klaar voor de inside scoop?

Het wachten loopt ten einde en dat is maar goed ook. Na een zinderende finale is de anticipatie voor seizoen 4 van Emily in Paris bíj́na onhoudbaar. We bleven achter met een heleboel vragen: wat gebeurt er nu Camille zwanger is van Gabriel? Zal Alfie nog terugkeren? Trekken Mindy en de band naar het Eurovisiesongfestival? En zal Sylvie’s hernieuwde romance standhouden? Hier is alles wat we weten!

Cast


Hoewel de volledige cast nog niet bekend is, kunnen we met zekerheid zeggen dat Lily Collins (Emily), Lucas Bravo (Gabriel), Ashley Park (Mindy), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), William Abadie (Antoine) en Bruno Gouery (Luc) terugkeren. Ook over Lucien Laviscount (Alfie) heeft regisseur Darren Star laten weten dat de Brit wellicht deel zal blijven uitmaken van de show. Last but not least kunnen we uitkijken naar een heuse cameo van de Franse first lady, Brigitte Macron.

Plot

De exacte verhaallijnen houdt Netflix stevig onder de pet, maar gelukkig kunnen we rekenen op een smakelijke teaser. Zo probeert Emily haar gevoelens voor Gabriel en Alfie te navigeren en lopen de professionele spanningen bij Agence Grateau hoog op. Intussen bereidt Mindy zich voor op het Eurovisiesongfestival, compleet met glitter, glamour én geldzorgen, terwijl dilemma’s uit het verleden Sylvies huwelijk onder druk zetten. Als kers op de taart verklapt de streamingdienst dat Emily Parijs tijdelijk achter zich laat voor een avontuur in het zonnige Rome.

Releasedatum


Begin dit jaar kondigde Lily Collins via Instagram aan dat de opnames voor de nieuwe reeks gestart waren. Inmiddels is ook bekend dat seizoen 4 zal worden uitgebracht in twee delen. Het eerste verschijnt 15 augustus op Netflix, het tweede volgt op 12 september. À suivre!

Tekst Jari Putteman
Fotografie Netflix