De finale

Miss Nederland 2021

Zondag 29 augustus is het zover: dé finale van Miss Nederland 2021! Tijdens de finale zal Miss Nederland 2020 Denise Speelman haar opvolger kronen. Het wordt een spectaculaire en spannende finaleshow, waar negen prachtige, jonge vrouwen laten zien wat hun authenticiteit, persoonlijke expressie en talenten zijn.

In navolging van de voorgaande Missen Yasmin, Jessie Jazz, Zoey Ivory, Nicky, Rahima, Sharon en de huidige Miss Denise wordt de nieuwe Miss Nederland gekroond. Tijdens de finale stellen de negen finalisten zich voor aan het grote publiek, vinden er verschillende catwalkrondes plaats en laat een aantal finalisten ook hun talent zien. De presentatie is in handen van Bart Ettekoven – bekend van o.a. Shownieuws – en Zoey Ivory, die zelf in 2016 de titel en kroon van Miss Nederland in ontvangst mocht nemen. Naast de vaste onderdelen van deze Missverkiezing zorgen diverse artiesten zoals Patricia van Haastrecht, Valerie Curlingford en Dwight Dissels voor nog meer entertainment. Echt een avondje uit!

Aan het einde van de avond kiest de jury, onder andere bestaande uit: William Rutten, Monique Collignon, Monique Westenberg, Marvy Rieder, onze Kristina Bozilovic en national director (en directeur hannah SIRC) Monica van Ee, welke finalist het komende jaar de felbegeerde titel Miss Nederland 2021 mag dragen. De nieuwe Miss zal ons land internationaal vertegenwoordigen tijdens de zeventigste Miss Universe verkiezing in Eilat, Israël, die in december zal plaatsvinden.

Via Facebook en Instagram kun je de finalisten volgen in aanloop naar de finale toe. Check ook missnederland.nl voor alle informatie over de finalisten. Vanaf zaterdag 4 september is het gehele traject van Miss Nederland 2021 te volgen bij SBS6 in het tv-programma Van Casting tot Kroning.

Mis(s) het niet!

De finaleshow vindt plaats in Studio 21 te Hilversum, van 19.00-23.00 uur. En leuk nieuws: jij kunt erbij zijn! Kaarten zijn te koop via TicketPoint voor €25 (incl. servicekosten).