Amsterdam Dance Event

DESPERADOS VERSTOPT ADE-PASSEN IN AMSTERDAM

De gele vlaggen wapperen eindelijk weer in onze hoofdstad. Dat kan maar één ding betekenen: het Amsterdam Dance Event staat voor de deur. Vanaf volgende week woensdag staat Amsterdam volledig in het teken van party’s met de beste artiesten ter wereld. Dat het event populair is, blijkt uit de vele stijf uitverkochte feesten. Wie nét achter het net heeft gevist om zijn of haar favoriete artiest na al die tijd weer te bewonderen, heeft nu toch nog een extra kans op de ultieme party-ervaring tijdens ADE. Desperados verstopt komend weekend namelijk op 9 plekken in Amsterdam in totaal 40 ADE Festival-passen. Go hunting!

Desperados is sinds 2019 als main partner verbonden aan het Amsterdam Dance Event. Nu ADE dit jaar weer door kan gaan, zijn de organisatie, artiesten en venues er helemaal klaar voor om er een onvergetelijke week van te maken waar partyliefhebbers hun geluk niet op kunnen. De populariteit van ADE is megagroot, bijna alle feesten zijn direct uitverkocht. Maar gelukkig kan jij nog kans maken op de ADE Festival-pas! Wie twee van de ADE-passen wil bemachtigen moet er natuurlijk wel iets voor doen, want ze liggen niet zomaar voor het oprapen. Dit hele weekend worden er verschillende tips vrijgegeven. Wie de aanwijzing weet te ontcijferen, kan de straat op voor de jacht op hun ticket. De eerste die op de juiste locatie de verstopte tickets vindt, krijgt namens Desperados samen met een vriend(in) toegang tot elk ADE-event dat van 13 t/m 17 oktober gehouden wordt.

9 iconische party-locaties

Klaar voor de jacht op jouw ADE Festival-pas? Trek je dansschoenen vast aan en bereid je voor om je hersenen te kraken en de felbegeerde passen als eerste te bemachtigen. De tips gaan vanaf aanstaande vrijdag 8 oktober live op desperados.nl/ade en worden per mail verstuurd. De hints worden drie dagen lang om 12.00, 14.00 en 16.00 uur vrijgegeven. In totaal worden er 40 passen op 9 locaties in Amsterdam verstopt. Wil jij als eerste alle tips ontvangen? Meld je dan hier aan voor de mailing, je krijgt dan een kleine voorsprong op de rest.

Let’s party

Inmiddels zijn meer dan 250 evenementen op meer dan 90 locaties vastgelegd in de week van 13 t/m 17 oktober, van 6.00 tot 00.00 uur. Ook wordt er de komende weken nog een groot aantal evenementen en artiesten aan het programma toegevoegd. Het festivalprogramma van het Amsterdam Dance Event vind je hier.