En je kunt je inschrijven voor 2021!

Dit zijn de laureates van Cartier Women’s Initiative 2020

Zoals we eerder al schreven, richtte juwelenhuis Cartier in 2006 het Cartier Women’s Initiative op, speciaal voor bedrijven met een vrouwelijke eigenaar of leider die een sterke, duurzame, sociale en ecologische impact willen hebben. Het merk helpt middels dit initiatief vrouwelijke entrepreneurs optimaal te presteren én leiderschapskills te verbeteren. Inclusief de nodige financiële, sociale en menselijke kapitaalsteun om hun bedrijven te laten groeien. Inmiddels zijn de winnaars van de 2020-editie van het Cartier Women’s Initiative bekend! Wij praten je bij, én nog een tipje van de sluier: de inschrijving voor 2021 is geopend!

De namen van de zeven laureaten van het Cartier Women ’s Initiative werden bekendgemaakt op zowel de websites van Cartier als het Cartier Women’ s Initiative en de socialemediakanalen. Deze laureaten zijn geselecteerd door een onafhankelijke internationale jury die de keuze hebben gemaakt uit 1200 kandidaten uit meer dan 162 landen. Waarom deze zeven laureaten? De jury was unaniem: allen maken een positieve verandering in de wereld door een goede gezondheid en welzijn te bevorderen, ongelijkheden te verminderen, duurzame steden en gemeenschappen te bouwen en verantwoorde consumptie en productie aan te moedigen.

De COVID-19-pandemie was een moeilijke tijd voor mensen en bedrijven over de hele wereld, en met name voor de 21 Cartier Women’s Initiative-fellows, aangezien veel bedrijven in een vroeg stadium zwaar werden uitgedaagd om te overleven. Het vermogen om hun bestaande bedrijfsmodellen te benutten of waar mogelijk aan te passen in deze tijd en in een nieuwe omgeving was zowel kritisch als bewonderenswaardig.

DE 7 LAUREATEN VAN DE EDITIE VAN 2020 VAN HET CARTIER VROUWENINITIATIEF

LATIJNS-AMERIKA & DE CARAÏBEN: Adriana Luna Diaz, Mexico
Tierra de Monte

Creëert landbouwproducten die de biodiversiteit en de vruchtbaarheid van de bodem vernieuwen, gewassen versterken en beschermen en de boeren die ze gebruiken versterken.

NOORD-AMERIKA: Stephanie Benedetto, USA
Queen of Raw

Een marktplaats voor het kopen en verkopen van ongebruikt textiel, het buiten de stortplaatsen houden en vervuiling omzetten in winst.

EUROPA: Anna-Sophie Hartvigsen, Denemarken
Female Invest

Bevordert de financiële gelijkheid van mannen en vrouwen door vrouwen voor te lichten over investeren en persoonlijke financiën.

SUB-SAHARAN AFRIKA: Temie Giwa-Tubosun, Nigeria
LifeBank

Een medisch distributiebedrijf dat data en technologie gebruikt om essentiële medische producten te ontdekken en te leveren aan ziekenhuizen in Nigeria.

MIDDEN-OOSTEN & NOORD-AFRIKA: Nadia Gamal El Din, Egypte
Rahet Bally

Een all-inclusive platform om Egyptische moeders financieel, fysiek, emotioneel en intellectueel te ondersteunen, zowel online als persoonlijk.

OOST-AZIË: Chunguang (Charlotte) Wang, China
Equota Energy (technologie) Shanghai Co Ltd

Een energieoptimalisatiebedrijf dat kunstmatige intelligentie en big data combineert om oplossingen voor energie-efficiëntie te leveren.

ZUID-AZIË & OCEANIË: Joanne Howarth, Australië
Woolpack Australia – Planet Protector Packaging

Produceert milieuvriendelijke geïsoleerde verpakkingen gemaakt van schapenwol voor transport van temperatuurgevoelige goederen.

Elk van de 7 laureaten ontvangt een subsidie ​​van US $ 100.000, de tweede en derde prijswinnaars zullen 30.000 dollar krijgen. Ten slotte krijgen de 7 laureaten en 14 finalisten allemaal steun op het gebied van strategisch financieel denken, één-op-één strategiebegeleiding, zichtbaarheid van de media en internationale netwerkmogelijkheden, evenals de mogelijkheid om deel te nemen aan een INSEAD-programma voor uitvoerend onderwijs over het vergroten van de sociale impact.

Inschrijving 2021

Sinds de oprichting van Cartier Women’s Initiative heeft het programma 240 veelbelovende vrouwelijke ondernemers uit 56 verschillende landen begeleid en meer dan 3 miljoen USD toegekend ter ondersteuning van hun bedrijven. Wil jij nu ook deelnEmen aan dit bijzondere initiatief of ken je iemand die hier absoluut voor in aanmerking moet komen? Voor potentiële kandidaten worden diverse webinars georganiseerd met meer informatie over de aanmelding. Benieuwd? Check deze webinars eens:

Cartier Women’s Initiative Workshop Entrepreneur as a force for good: How to be SDG-smart?

Cartier Women’s Initiative Ask Me Anything Session: Science & Technology Pioneer Award

Geïnteresseerden kunnen zich via onderstaande links inschrijven tot en met 31 juli 2020. Er zijn dit jaar twee verschillende awards, de Regional Award (per continent) en een Science & Technology Global award (nieuw dit jaar).

Inschrijflink de Regional Award: https://application-form.cartierwomensinitiative.com/

Inschrijflink de Science & Technology Pioneer Award: https://hellotomorrowstartupchallenge.submittable.com/submit/963b3262-29da-4a9a-98d4-735ba84e8bc5/apply-by-31st-july-2-pm-cest