Madame Tussauds Amsterdam

Dua Lipa onthult eigen beeld

Niemand minder dan Dua Lipa onthulde maandag 8 april haar gloenieuwe Dua Lipa interactive in Madame Tussauds Amsterdam in het bijzijn van een grote groep Nederlandse fans. Na Londen was nu Amsterdam aan de buurt om het beeld van de Britse zangeres aan de wereld te laten zien. De Dua Lipa interactive is voor iedereen te bewonderen in de vernieuwde A-list ruimte in Madame Tussauds Amsterdam. 

De interactieve set van Dua Lipa bevindt zich in de vernieuwde A-list ruimte die vlak na de entree volgt. Deze set is de eerste stap in het vernieuwen van deze ruimte. De A-list ruimte kenmerkt zich nu door kleurrijke neon vlakken met meerdere dynamische en interactieve sets. Naast de Dua Lipa interactive bevinden onder andere de beelden van Lady Gaga, Michiel Huisman en Zayn Malik in deze ruimte. Zodra een bezoeker op de set stapt, veranderen de achtergrond, vloer en muren rondom de set van kleur. Ook springen diverse spotlights aan wanneer de bezoeker een stap op de set zet. Door deze interactieve toevoegingen is de set erg Instagrammable voor de bezoekers. 

Interactieve attractie
Madame Tussauds is al bijna vijftig jaar dé attractie voor het hele gezin. Naast de toevoeging van veel nieuwe (inter)nationale sterren door de jaren heen, wordt de attractie steeds interactiever; zing de sterren van de hemel met zangeres Adele of laat je eigen hoofd tatoeëren op de borst van Zayn Malik!