6x

Essentials voor thuis

Vanwege het coronavirus zitten we al een tijdje thuis en helaas komt daar nog even geen verandering in. Hoe maak je toch het beste van je tijd thuis? Wij delen zes toffe items die het thuiswerken en thuisblijven nét iets leuker maken!

Sonos move

Een rustig achtergrondmuziekje tijdens je werk, opzwepende muziek tijdens je home work-out of een inspirerende podcast luisteren? Helaas geven de speakers van je laptop of telefoon niet altijd de hoogste kwaliteit. Met de Sonos Move kun jij al je favo muziek uit de speakers laten knallen! De speaker kun je heel makkelijk aansluiten via je wifi op je Sonos-systeem, maar hij werkt ook met bluetooth. Selecteer je favo playlist en geniet!

Panash pannenkoekenmix

Als je veel thuis bent, snoep je misschien wel meer dan normaal. Koekjes bij de koffie, zak chips tijdens het bingewatchen of lekkere snack tijdens het werk. Het lekkers is allemaal binnen handbereik. Wil je ’s avonds toch iets verantwoords op tafel zetten? Pannenkoeken zijn ook heel gezond te maken! De mix van Panash is gemaakt van speltmeel, groente en fruit. Gezonde pannenkoeken zónder suiker en E-nummers. Verantwoord genieten!

Devolo home office

Videomeetings hebben voordelen, maar ook nadelen. Wil jij niet degene zijn met korrelig beeld en een haperende wifi-verbinding? Met de devolo Magic 2 maak je een stabiel én supersnel thuisnetwerk. Het is een kwestie van inpluggen, even wachten en klaar! Ideaal voor deze tijden van thuiswerken.

Komoot

Een must in deze thuisblijfperiode: af en toe even naar buiten voor een frisse neus. Wel met 1,5 meter afstand natuurlijk. Maak je rondje extra leuk met Komoot: dé outdoor planning- en navigatieapp. Je hebt toegang tot een schat aan informatie, zoals wegtypes en ondergronden, route-afstand en hoogteprofielen. Ook vind je er highlights die andere gebruikers hebben gedeeld, die jouw route nog beter kunnen maken.

Hoka one one – elevon 2

De tijd die je normaal gesproken onderweg naar je werk spendeert, kun je nu optimaal benutten met een rondje hardlopen om fit te blijven. De juiste hardloopgear maakt hardlopen hartstikke leuk en je bent even lekker buiten. Goede hardloopschoenen zijn een must! Met de superlichte HOKA ONE ONE Elevon 2-hardloopschoen zet je binnen no time een nieuw persoonlijk record neer. De schoen biedt extra ondersteuning in de midden- en voorvoet en heeft een verlengd hielstuk voor een soepele afwikkeling van je voet. Zo trek jij met gemak een sprintje, geniet je van een rustige duurloop of zet je je beste beentje voor tijdens een intervaltraining. Let’s run!

Facebook communities

Laat je inspireren door Facebook. Het online platform heeft vele communities die zich inzetten voor ouderen en risicogroepen. Groepen die voedselpakketten inzamelen, kaartjes schrijven voor ouderen of koken voor buurtbewoners. Investeer je tijd om anderen te helpen in deze moeilijke periode. Of kijk via Facebook Live mee naar een online concert of cabaretshow, voor wat ontspanning.