Estée Lauder & Messika

Exclusieve samenwerking

Estée Lauder kondigt een samenwerking aan met Messika, het Parijse juwelenhuis dat bekend staat voor hun tijdloze diamanten met een moderne touch. De samenwerking in gelimiteerde oplage, geïnspireerd op de Re-Nutriv Ultimate Diamond Skincare Collection, wordt vandaag gelanceerd in Frankrijk, Zwitserland en Duitsland.

Estée Lauder en Messika, beiden opgericht door baanbrekende visionaire leiders, delen hun sterke toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid in zowel hun producten als service en ondersteunen vrouwen. Mrs. Estée Lauder en Valerie Messika zijn ondernemende pioniers in hun respectievelijke industrieën en dienen als inspiratie voor vrouwelijke leiders overal ter wereld. De twee huizen plaatsen vrouwen op de voorgrond en leggen daarmee de fundamenten voor een vruchtbare samenwerking.

De Estée Lauder x Messika-samenwerking vertegenwoordigt een moderne uitdrukking van de verheven glamour waar Estée Lauder Re-Nutriv bekend voor staat. Deze samenwerking is gebaseerd op een gezamenlijke inspiratiebron: diamanten, die een belangrijk symbool zijn in zowel de Re-Nutriv Ultimate Diamond Collection evenals het symbool van het unieke vakmanschap van Messika Paris. Diamanten symboliseren kracht, macht en een lang leven – een perfecte uitstraling die door de twee merken wordt belichaamd en die een gevoel van ongeëvenaarde luxe oproept. Net zoals diamanten hun waarde eeuwig behouden, zorgt de gepatenteerde technologie van Re-Nutriv ervoor dat de huid er langer jonger uitziet en zich jonger gedraagt.

Beperkte verpakkingen met een exclusief Messika X Estée Lauder-design zullen beschikbaar zijn voor twee Re-Nutriv huidverzorgingsiconen: Ultimate Diamond Sculpted Transformation Crème en Ultimate Diamond Transformative Energy Crème Rich. Een speciale geschenkverpakking is beschikbaar die tevens dienst doet als juwelenkistje, met daarin een selectie producten uit de Re-Nutriv Ultimate Diamondcollectie.