Space experience

Cara Delevingne en Samsung onthullen ’s werelds eerste ruimteselfie

Gisteren onthulde Samsung de eerste selfie die de ruimte is ingestuurd. De foto is gemaakt door actrice, model en filantroop Cara Delevingne en is voor het eerst getoond op een met sterren gevuld evenement in de Samsung KX-experience space in Londen. De selfie is de eerste van velen die deze maand de stratosfeer in gaan als onderdeel van SpaceSelfie, een missie om iedereen een kans te geven zijn face in space te krijgen. Hoofdredacteur Kristina was erbij!

Presentator Clara Amfo introduceerde Cara Delevingne, die daarop haar speelse selfie met vredesteken en astronautenhelm onthulde. Deze eerste foto werd gemaakt met een Samsung S10+. Het moment werd ook gevierd met een groepsselfie, genomen door Cara, waarop diverse beroemdheden stonden, waaronder de Italiaanse rapper, zanger en songwriter Fedez, bekend als jurylid van de Italiaanse X Factor en zijn 2019-hit Holding Out for You met Zara Larsson.

‘Ik ben vereerd om Samsungs SpaceSelfie-pionier te zijn! Om de missie te vieren wil ik de eerste groepsselfie die de ruimte wordt ingestuurd maken. Ik kan niet wachten tot mijn fans ons volgen naar de ruimte en zelf een SpaceSelfie krijgen’, aldus Cara Delevingne.

Op het evenement werden Cara en haar vriendin Ashley Benson verrast met gepersonaliseerde handsetcases, met daarop hun initialen en sterrenbeelden Leeuw (Cara) en Boogschutter (Ashley).

In 2014 werd ’s werelds bekendste selfie genomen door Ellen DeGeneres tijdens de uitreiking van de Oscars met een Samsung Galaxy Note3. Vijf jaar later gaat Samsung een stap verder met deze eerste SpaceSelfie, vastgelegd op de Galaxy S10+ van Delevingne.

SpaceSelfie geeft consumenten de kans om Cara in de ruimte te vergezellen door hun foto te uploaden op Samsungs ‘Mission Control’-website www.samsung.com/spaceselfie.

https://www.instagram.com/p/B3-WlS4BoIi/