Samsung

Instant Fame

Samsung en het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen starten nu een wel heel tof project! Ze gaan samen op zoek naar het grootste, aanstormende kunsttalent van Nederland in een nationale competitie genaamd Instant Fame with The Frame. Hij of zij krijgt de unieke kans om te exposeren in het museum én op alle The Frame televisies in Nederland. Wie weet ben jij het wel…

Studenten van kunstacademies en ander beginnend Nederlands kunsttalent kunnen hun werk inzenden. Na een publieke stemronde bepaalt een vakjury bestaande uit kunstexpert Jop Ubbens, kunstenaar Pablo Lucker en Hilde de Bruijn, Hoofd Conservator bij het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen, uiteindelijk de winnaar.

Zo werkt het

De eerste stap is het inzenden van het beste werk, waarna drie weken lang online gestemd kan worden door fans en liefhebbers. De tien werken met de meeste stemmen worden vervolgens gejureerd door een jury van experts uit diverse kunstdisciplines. Het winnende kunstwerk wordt geëxposeerd op een Samsung The Frame in een van de tentoonstellingen van het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen en wordt bovendien opgenomen in de Art Store van Samsung, waardoor het in Nederland op toestellen van The Frame te zien zal zijn. Ook ontvangt de kunstenaar zelf een exemplaar van The Frame.

Deze wordt op 16 oktober 2019 bekendgemaakt in het museum. Veel succes!