Netflix & sleep: deze vijf hotels brengen je favo serie tot leven

Cozy season is here! Ben jij ook al avonden op de bank aan het spenderen met je favo serie en wil je deze avonden upgraden? Deze vijf hotels brengen je favo serie tot leven! Happy binging! 

Suits x Pullman hotel – Brussel

Helemaal in de ban van het snelle en intrigerende advocatenleven uit Suits en behoefte aan een kleine getaway over de grens? Dompel je dan onder in de corporate wereld en boek een kamer in het luxe viersterren Pullman hotel in Brussel. Hier worden business & pleasure gecombineerd, net zoals Harvey en Mike. Zakenreizigers maken van Pullman hun vaste hotspot dankzij de vele faciliteiten die het remote werken heel simpel maken. En met de hulp van Chromecast kan je de hele dag zorgeloos Suits bingen. 

INNSiDE by Meliá x And Just Like That – Amsterdam

INNSiDE by Meliá Amsterdam is een van oorsprong Spaans lifestylehotel, gelegen in het hart van business Zuidas. Vanzelfsprekend hangt hier een kosmopolitische sfeer en heb je vanuit je bed uitzicht op tientallen wolkenkrabbers. Door het drukke werkleven en alle gezellige opkomende restaurants en bars heeft het behoorlijk wat weg van the city that never sleeps. Met z’n negentien verdiepingen waan je je in dit hotel binnen no time in Sex and the City. Geniet als Carrie Bradshaw als je uit je regendouche stapt en uitkijkt over de stad.

Voco The Hague x Case de papel

Slapen, eten, drinken en werken in een oud bankgebouw, klinkt bekend toch? Bij voco the Hague slaap je in La Casa De Papel stijl in het oude bankgebouw van ANB AMRO. Kantoren en geldautomaten hebben plaatsgemaakt voor 204 comfy kamers, een restaurant, gym, gastrobar, atrium en een binnentuin, verdeeld over zeven verdiepingen. Kruip in bed met de serie en treed in de voetsporen van de beroemde overvallers, terwijl je geniet van de luxe van een hotel. 

Emily in Paris x Hotel Weeshuis – Gouda

Bij deze parel in Gouda krijg je een inkijkje in de wondere wereld van Emily in Paris. Het Weeshuis heeft dit jaar zelfs een Afternoon Tea gewijd aan dit heerlijke thema. Het interieur van het hotel, dat onderdeel is van het Franse Relais & Châteaux, ademt Franse sfeer en klasse. Het bijbehorende restaurant LIZZ ontving eerder dit jaar een ster wat betekent dat alles tijdens je verblijf dus echt tot in de puntjes wordt verzorgd, zoals we van Emily gewend zijn. Mocht je overigens nog op zoek zijn naar de perfecte getaway voor de feestdagen, dan is WSHS een hele fijne uitvalsbasis. Dit hotel is hét kersthotel van de Benelux en heeft heerlijke kerstarrangementen samengesteld voor de decembermaand.  

Our Planet x Conscious Hotel Westerpark – Amsterdam

Bij Conscious Hotel Westerpark in Amsterdam gaat duurzaamheid hand in hand met een heerlijke getaway. Dit eco-sexy hotel, dat draait op Nederlandse wind- en zonne-energie, biedt gasten de perfecte setting om Our Planet te kijken. Terwijl jij jezelf langzaam naar dromenland laat kletsen door David Attenborough, slaap je nóg lekkerder wetende dat je met jouw verblijf bijdraagt aan een groenere toekomst. Conscious Hotel Westerpark is dé ideale bestemming om te chillen en tegelijkertijd onze planeet te koesteren in stijl.