Tips

OM JE KIDS THUIS TE VERMAKEN

Voorlopig zitten we door de coronacrisis nog wel even binnen met de kids. Is intussen het huiswerk al klaar, zijn er al tientallen kleurplaten ingekleurd en heb je ook al drie taarten gebakken? Dan wordt het tijd voor deze tips! Wij hebben het leukste speelgoed en andere hebberigheden verzamelend om je kids thuis mee te vermaken!

Create your own fantasy! 

Tipi Mi is een bedrijf dat kinderproducten maakt zoals tipi-tenten en hemeltjes. 
De tipi’s zijn volledig naar eigen smaak samen te stellen en worden op bestelling en met veel liefde en zorg gemaakt. Ze kunnen de stoffen, randjes en bandjes kiezen en of ze veren of vlaggetjes willen on the top van de tipi. Alles kan en is mogelijk. Superleuk speelgoed, wat perfect in het interieur of de kinderkamer past! Hier kan je kleintje zich uuuuren in vermaken.
tipimi.nl

Een klein vriendje voor elk klein wonder

Het Nederlandse designmerk Mr Maria, bekend van de iconische Nijntje-designlamp, heeft een prachtige collectie nachtlampen. De collectie met de naam ‘Nijntje en vriendjes’ is een eerbetoon aan illustrator en schrijver Dick Bruna die het geliefde konijn creëerde. Naast Nijntje worden hiervoor twee van zijn andere personages tot leven gewekt: Snuffie de hond en Boris de beer. €75
mrmaria.com 

True story

Geen speelgoed maar we vonden dat dit absoluut niet mocht ontbreken in het rijtje. De luiers, (bad)textiel en verzorgingsproducten van Babymerk JOONE Paris voor zowel jou als je kind zijn gemaakt van biologische, supergezonde en schone materialen. De nummer één-luier van Frankrijk kan ook nog eens maandelijks bij je thuis afgeleverd worden. Zeker in deze tijd top! Het doel van JOONE: een community creëren waarin open wordt gesproken over alles omtrent je baby. 
jooneparis.nl

Bon appetit

Als je voor jouw kindje op zoek bent naar duurzaamheid van A tot Z, dan is het merk Liewood echt wat voor jou. Dit Deense merk heeft alles waar je van droomt: van organic kleding tot honderd procent fair speelgoed, tot de leukste interieuritems. Hoe leuk is dit poezenservies gemaakt van bamboe? Dan worden de maaltjes thuis een feestje nu! €27
liewood.com

Speel en leer

Als baby speelden ze al met de Toet Toet Auto’s en inmiddels zijn de kidsgadgets favoriet. Het speelgoed van VTech staat niet alleen garant voor eindeloos speelplezier, maar heeft ook een educatieve touch. Spelenderwijs ontdekken zij de wereld en leren zij van alles. Voor de kleintjes die (net) kunnen lopen is er nu de Spring & Speel Kangoeroe (€49,95) en voor kleine keukenprinsjes en -prinsesjes is de Gril & Leer Barbecue (€65,95) echt te gek. Al grotere kids? Dan is de Turbo Force Racebaan (€49,99) ‘a dream come true’.
vtechnl.com