on the go kerstfilms kijken voor onderweg omslag

op je tablet

On the go: kerstfilms kijken voor onderweg

Een lange autorit op weg naar familie, of gewoon ‘driving home for Christmas’… Momenten waarop je de tijd liever wilt doden met een leuke film, en om alvast lekker in de kerststemming te komen hebben wij voor jou onze top drie favo kerstfilms op een rijtje gezet én geven we een gouden tip om deze lekker te binge-watchen! En wat is nu lekkerder dan dit bekijken op een smart tablet, die je altijd en overal met je mee kunt nemen? Met Lenovo Yoga Smart Tab zit je on the go helemaal goed!

Deze nieuwe tablet heeft geweldige entertainmentfuncties, zoals een FHD IPS-scherm en twee JBL®-stereoluidsprekers. Films zie je dus in steengoede kwaliteit – en over het geluid valt niet te twisten, het is bijna alsof je ín de film zit, zo echt is de beleving. De tab functioneert ook nog als een mobiele smarthome-hub, want wanneer je apparaat inactief is, open je de standaard om de Ambient-modus van Google Assistent met visuele feedback te ontgrendelen. Je kunt je omgeving besturen door alleen je stem te gebruiken.

Als je het ons vraagt zijn dit de fijnste kerstfilms om te bekijken – onderweg, thuis in bad of elders – want de tablet kan overal mee naartoe en heel makkelijk opgehangen worden!

Holiday in the Wild

Een heerlijke, zoetsappige romcom maar stiekem houden we ervan. Holiday in the Wild gaat over een pas gescheiden vrouw die rond de feestdagen naar Zambia reist. Daar ontmoet ze een knappe piloot, die ze op het eerste oog niet kan uitstaan, maar later bloeit er tóch wat op. Het duurt niet lang voordat hij haar hoofd op hol brengt en ze een hele andere toekomst tegemoet gaat…

Let It Snow

Let it snow, let it snow, let it snow! Buiten dat het een heerlijk kerstnummer is, is het ook een van onze favo kerstfilms voor 2019. Let It Snow gaat over een groep tieners dat samen vast komt te zitten tijdens een sneeuwstorm op kerstavond. Deze avond gaat er niet geheel volgens planning aan toe, laten we het zo zeggen….

Klaus

Netflix is ​​je thuis voor de feestdagen. Of je nu een vrolijke familiekomedie of een magische feestelijke romcom wilt kijken, Netflix heeft precies wat je nodig hebt om te genieten van de mooiste tijd van het jaar. Dol op animatie? Ook daar is aan gedacht! De comedy Klaus gaat over Jesper, die tijdens zijn bezoek aan een bevroren eiland bevriend raakt met Alva en de mysterieuze Klaus, een ‘houtwerker die alleen woont in een huisje vol met speelgoed’

Christmas tip

Veelbelovend, nietwaar? De Lenovo Yoga Smart Tab is een hele fijne oplossing om onderweg lekker bij je te hebben om deze en andere kerstfilms te bekijken. De batterij gaat lang mee, of je nu van Groningen naar Zeeland moet – over de duur hoef je je geen zorgen te maken. Ook fijn: de Tab is ontworpen met behulp van metaal en aluminium en gecoat met een zachte, matte afwerking. Licht in gewicht, daarom dus ook zo fijn om mee te nemen onderweg! O en wist je dat je met de Ambient-modus van de Google Assistent ook de Yoga Smart Tab kunt transformeren in een prachtige digitale fotolijst, je muziek en smart home-apparaten kan bedienen en snel toegang kan krijgen tot belangrijke updates? Dat maakt je leven wel zo smart!

Je shopt de Lenovo Yoga Smart Tab voor hier voor slechts €254