Negenmaandenbeurs

Proef-strolls, me-time-moments en powertalk van Juliëtte Schraauwers  

Joolz is ook dit jaar weer op de Negenmaandenbeurs te vinden. Tussen 14 en 17 februari kun je bij standnummer 12.307 terecht voor de gebruiksvriendelijke en innovatieve kinderwagens en accessoires. Tijdens de beurs wordt bovendien bekend of de nieuwste Joolz-kinderwagen – de Joolz Day5 – wordt bekroond met de Baby Innovation Award 2024. In het verlengde van Joolz’ missie om de nieuw generatie ouders de regie in eigen handen te geven en de wereld beter achter te laten voor hun kleine houdt Joolz-ambassadeur Juliëtte Schraauwers, childhood changemaker, een masterclass over holistisch ouderschap.

Joolz heeft voor iedere ouder wat wils. De actievelingen die er ook mét new born het liefst ieder weekend op uit trekken, de ouders (in spe) die geen concessies willen doen op het gebied van veiligheid en de stylish parents die gaan voor een matching design en het perfecte plaatje. Hun allernieuwste 2-in-1-kinderwagen is de Joolz Day5. Het model biedt ultiem comfort en bescherming en heeft naast een heerlijk zachte wieg voor je baby, een stoeltje waarin je dreumes volledig horizontaal kan liggen. Daarnaast kun je het materiaal van de veiligheidsbeugel en het handvat, de kleur van de stof en de stijl van de wielen aanpassen naar je persoonlijke smaak. Benieuwd of er voor jou ook een wagen tussen zit? Kom de Day5 en alle andere Joolz-wagens testen op het testparcours op de Negenmaandenbeurs.

Met de nieuwe functies van de Joolz Day5-kinderwagen probeert Joolz ‘team parent’ te ondersteunen. Als ouders zijn we het allerliefst volledig in control, maar laten we eerlijk zijn: soms is het ouderschap zwaar en lijkt het simpelweg onmogelijk om alle (baby)ballen in de lucht te houden. Daarom denkt Joolz bij hun designs altijd aan het empoweren van jonge ouders; het voor hen zo makkelijk mogelijk maken: ‘Power to team parent!’ Daar hoort ook de nodige dosis me-time bij, daarom kun je bij de ‘Me-time-moments by Joolz’-stand (nr. 10.405) (gratis) je haar en make-up laten doen of gewoon even chillen in de zithoek. Om (nieuwe) ouders te inspireren over flexibel en holistisch ouders geeft Joolz-ambassadeur Juliëtte Schraauwers tijdens de Negenmaandenbeurs een masterclass over holistisch ouderschapBy changing childhood, we change the world. Hierin geeft ze vooral eerlijke tips en tools om je kind te laten opgroeien tot holistische denker en doener. Aan het einde ontvangen deelnemers een digitale verrassing waarmee ze thuis zelf aan de slag kunnen.    

Nominatie Baby Innovation Award 2024 

Om team parent een handje te helpen is de Baby Innovation Awardverkiezing in het leven geroepen. De beste, meest gebruiksvriendelijke en innovatiefste babyproducten van het jaar worden bekroond met een award. Zo weet je als ouder in de jungle van babyproducten wat de beste keuzes voor jouw kleintje zijn. Dit jaar, voor de 22ste editie van de verkiezing, heeft Joolz met de Day5-kinderwagen een nominatie in de wacht gesleept! Benieuwd of Joolz de award gaat winnen? De winnaar wordt tijdens de Negenmaandenbeurs bekendgemaakt.

Kaartjes koop je via Negenmaandenbeurs.nl of win een kaartje via de Instagram van Joolz.