pronkstukken

onze favoriete

PRONKSTUKKEN!

Met juwelen krijgt iedere outfit een persoonlijke touch. Zeker met de prachtige collectie van het Amsterdamse label Tirisi. Alles is met de hand gemaakt door master modelmaker – kwaliteit staat dus garant!

Het detail en de precisie die voortkomen uit handwerk is wat kwalitatieve juwelen nodig hebben. Het productieproces kost meer tijd, maar de kwaliteit en afwerking zijn het zonder twijfel helemaal waard.

Met een Tirisi juweel krijgt je outfit direct een extra touch. Om bij elke lifestyle aan te kunnen sluiten zijn twee lijnen gecreëerd: Tirisi Moda en Tirisi Jewelry. Tirisi Moda, de fashionable lijn, combineert achttien karaats goud met sterling silver, leer en levendige kleuren. De Tirisi Jewelry lijn bevat op haar beurt stijlvolle, chique juwelen vervaardigd in achttien karaats goud gecombineerd met diamant en/of edelstenen. Een iconische lijn binnen Tirisi Jewelry is de Milano collectie: tijdloos, klassiek, fashionable en wereldwijd een bestseller. De vormen in deze lijn zijn zoals alle juwelen gebaseerd op ronde, vrouwelijke vormen.

De nieuwste creatie ie is the Wangle! Naast grote steden als Milaan, Venetië en Parijs vormt Amsterdam een grote inspiratiebron voor de sieraden van Tirisi. Met deze nieuwe Amsterdam-collectie uit de Tirisi Jewelry-lijn combineert Tirisi chique juwelen, gemaakt van achttien karaat goud met prachtige diamanten. Één van de nieuwe toevoegingen in de Amsterdam-collectie is de bangle. Deze achttien karaat gouden armband is elegant en stijlvol, verkrijgbaar in geel-, wit- en roségoud en voorzien van diamant.

tirisi.com