ramseizoen-min

Tijd om te knallen!

Ramseizoen

Elke maand verplaatst de zon zich naar een nieuw sterrenbeeld en breekt daarbij een nieuw seizoen aan. Dit nieuwe seizoen heeft niet alleen op de jarigen in die periode invloed, maar ook juist op alle andere sterrenbeelden. De zon heeft namelijk niet alleen invloed op onze fijne huid, maar ook juist op de manier waarop we in ons vel zitten. Deze grote felle planeet wordt in de astrologie in verband gebracht met jouw algemene karakter, die je al meekrijgt in de maand waarin je geboren wordt. Elke transitie van de zon maakt ons bewuster van een ander thema en met het Ramseizoen is dat de vurige passie die in ons stroomt.

Ram is het allereerste sterrenbeeld van de cyclus en zorgt daarbij zeker voor vuurwerk. Met de transitie van zon naar Ram hebben we zin om van start te gaan, onze handen te laten wapperen en vooral weer te ontwaken uit de dromerige sferen van afgelopen maand. De spontane energie en vuur van Ram maakt dat we allemaal de motivatie weer vinden. Met onderstaande tips haal je het allerbeste uit het Ramseizoen!

Actief

Nu het innerlijke vuurtje door de transitie naar Ram weer begint te stromen, is het zeker geen tijd om stil te gaan zitten. Ga dus lekker ondernemen, trek er op uit en gebruik de energie ook vooral als uitklaatklep. Actieve sporten waar jij je helemaal kan uitleven zorgen tijdens dit seizoen voor extra rust om zowel je hoofd als lijf weer tot rust te brengen.

Storten op iets nieuws

Ram staat ook zeker bekend als de spontane pionier van de zodiakcyclus. De passie en energie die zon in Ram met zich meebrengen helpt om je nieuwsgierigheid te prikkelen en je te storten op een nieuw project, een wild idee of het waarmaken van die droom! Niet langer trekken aan dat dode paard, maar inzetten op een nieuw paard… Ga vooral brainstormen, schrijf die onderneming in spé in bij de KvK of maak dat langverwachte Instagramaccount aan. Het leven is te kort om stil te zitten.

De competitie aangaan

De transitie van de zon naar Ram daagt ons uit om de risico’s te verkennen, angsten te overwinnen en vooral om regels te breken. Ga daarom vooral de competitie niet uit de weg; ga voor goud! En mocht je toch uit het veld geslagen worden, Ram zorgt er wel voor dat je het snel vergeten bent.

Helemaal jezelf wezen

Naast jouw motivatie krijgt ook jouw zelfvertrouwen een boost door dit stoere sterrenbeeld. De zontransitie laat zien hoe fijn het is om volledig jezelf te zijn, maar ook om op te staan tegen de onzekerheden. Je bent fantastisch, een topper en je bent de allerbeste persoon die je maar kunt zijn. Draag daarom vooral dit seizoen de dingen waar je je soms niet helemaal zeker in voelt. Die high heels die misschien te sexy zijn of wat dacht je van een knalrode lippenstift? Past perfect bij de vurige passie die Ram meebrengt!

Tot tien tellen

Naast enorm gepassioneerd kun je ook vrij scherp uit de hoek komen wanneer de zon in Ram staat. Dit heethoofdige sterrenbeeld neemt geen blad voor zijn mond, zeker wanneer de emoties hoog oplopen. Voel jij de irritatie opkomen? Tel dan vooral even tot tien en spreek pas weer wanneer je jouw emoties weer los kunt laten. Een scherp woord kan meer schade aanrichten dan dat we zouden willen…

Tekst: Maannomade